PETER SCHATZ/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Peter Schatz/Alamy/Alamy/Profimedia
PROBLEMI U SVLAČIONICI

Niko Kovač u svađi s jednom od svojih glavnih zvijezda! Nijemci oštri: ‘Hrvat ne poznaje milost‘

Wolfsburg pod Kovačem igra nogomet kakav njemu ne odgovara“, pišu njemački mediji
Piše: Andro PolićObjavljeno: 28. kolovoz 2022. 19:21

Wolfsburg Nike Kovača nakon uvoda četiri kola Bundeslige nalazi se u donjem dijelu tablice s tek dva osvojena boda. Kako bi stanje bilo još gore, niti situacija u svlačionici nije idealna. Hrvatski trener navodno je u svađi s jednom od svojih glavnih zvijezda Maxom Kruseom.

Njemački mediji govore kako Kruse „nema dlake na jeziku“, a s druge strane Kovač je poznat kao trener koji ne voli neposluh, a poznato je kako su njegove rigorozne metode izazivale nezadovoljstvo kod zvijezda i u Bayernu.

- Hrvat ne poznaje milost, igrači su istrenirani do posljednjeg mišića. Nije trpio prohtjeve Mullera i Meiera. Svatko tko poznaje Maxa Krusea zna da je on briljantan igrač koji stvara razliku na terenu, no on je slobodan duh, individualac koji nema dlake na jeziku - piše njemački Frankfurter Rundshcau.

image
ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Action Press/Shutterstock Editorial/Profimedia

„Krusea iritira Kovačev sistem i strogoća, njemu treba sloboda. Wolfsburg pod Kovačem igra nogomet kakav njemu ne odgovara“, pišu njemački mediji.

Da stvar bude gora, Kruse je poslije posljednjeg poraza protiv Leipziga (0-2) dao znakovitu izjavu.

„Mogli smo primiti četiri ili pet komada“, rekao je Nijemac. Nije isključeno da Kruse napusti klub u narednim danima prije negoli završi prijelazni rok.

Linker
26. travanj 2024 05:24