Niklas Süle od sljedeće sezone neće slaviti Bayernove golove

 ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Action Press/Shutterstock Editorial/Profimedia
NIJE ŽELIO OSTATI

Njemački reprezentativac vrijedan 35 milijuna eura besplatno odlazi iz Bayerna, zamjena već pronađena?

Vrlo će vjerojatno nastaviti na Otoku jer ga želi nekoliko engleskih klubova
Piše: S.N.Objavljeno: 26. siječanj 2022. 18:42

Sada je jasno - Niklas Süle besplatno napušta Bayern na kraju sezone. Potvrdio je to direktor bavarskog velikana, Oliver Kahn.

"Pregovori s Niklasom su trajali dugo vremena. Mi smo mu ponudili novi ugovor, ali on ga nije prihvatio te želi otići na kraju sezone. Mi imamo određenu odgovornost što se tiče ugovora koje možemo ponuditi - moramo se držati određenih financijskih ograničenja, a normalno je u poslu da ne postižete uvijek dogovor koji biste željeli", rekao je Kahn.

Priča oko Sülea traje već duže vremena jer 26-godišnjem stoperu ugovor istječe na kraju sezone. Bayern mu je i ranije nudio produljenje, ali on ga nije prihvatio, a sada je definitivno da će na ljeto napustiti München nakon pet godina u klubu. On je u Bayern stigao iz Hoffenheima u ljeto 2017. za 20 milijuna eura, a njegova trenutna tržišna vrijednost procjenjuje se na 35 milijuna eura.

Ovaj njemački reprezentativac s 37 nastupa i 1 golom za 'Elf' karijeru bi, po svemu sudeći, trebao nastaviti na Otoku. Nekoliko engleskih prvoligaša pokazalo je interes za njega, a Süle je najbliži Newcastleu koji bi na ljeto trebao sastaviti jaku momčad sukladnu bogatstvu koje ima.

Što se Bayerna tiče, oni bi zamjenu za Sülea mogli pronaći u Andreasu Christensenu. Stoper Chelsea i danske reprezentacije također je slobodan nakon ove sezone.

Linker
19. travanj 2024 11:44