Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
NJIHOV GLAS PRESUDIO JE ANCELOTTIJU

NOVE LOŠE VIJESTI ZA NIKU KOVAČA Nijemci otkrili imena četiriju zvijezda koje predvode 'pobunu' u Bayernovoj svlačionici

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. studeni 2018. 19:16

Prema napisima njemačkog Kickera, koje prenosi i španjolski As, četiri velike zvijezde Bayerna predvode 'pobunu' u svlačionici protiv Nike Kovača.

Navodno je riječ o Arjenu Robbenu, Matsu Hummelsu, Francku Riberyju i Thomasu Mülleru.

Subotnji 1:1 remi protiv Freiburga udaljio je dodatno Bayern od lidera Borussije Dortmund na četiri boda uođi velikog međusobnog okršaja. Njemački mediji i stručnjaci svakog dana analiziraju i seciraju situaciju u redovima njemačkog prvaka i vlada opće mišljenje kako će Kovač teško 'preživjeti' u klubu čak i u slučaju pobjede protiv Borussije sljedećeg vikenda.

Navodni glavni uzroci nezadovoljstva Kovačevim radom su njegova politika rotacije igrača i taktična nefleksibilnost, odnosno nedostatak plana B.

Robben je tako ove sezone pod Kovačem tek u pet od 13 utakmica odigrao svih 90 minuta, a u Kickeru su situaciju hrvatskog stručnjaka usporedili s onom u kojoj se našao Carlo Ancelotti koji je na klupi Bavaraca sjedio između srpnja 2016. i rujna 2017. godine. Talijanu je tada presudilo nezadovoljstvo Bayernovih zvijezda...

Linker
08. svibanj 2024 23:37