MAIK HöLTER/TEAM2SPORTPHOTO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
OTKRIVA BILD

Novi detalji sukoba u Bayernu: ‘Neuer je spriječio eskalaciju, evo i tko je pohitao s tribine u svlačionicu‘

‘Prva rasprava u jednom je trenutku završila, ali onda je Löw nešto dobacio na stepenicama...‘
Piše: SNObjavljeno: 19. veljača 2024. 10:49

Tri uzastopna poraza i to u svega devet dana. Pomalo je to nestvaran podatak kada pričamo o Bayernu iz Münchena, ali bavarski div je uzdrman i to se još jednom potvrdilo u Bochumu gdje su Thomas Tuchel i društvo napravili još jedan korak unatrag kada pričamo o obrani naslova (poraz 3:2).

Hit sezone iz Leverkusena pobjegao im je osam bodova i jedan prolazak kroz njemačke medije ostavlja dojam da je većina složna u tome da će Bavarci ove godine biti svrgnut s trona. Jer nije Bayern samo ugrožen zbog svojih lošijih predstava, nego mu i glavni konkurent Bayer kroz cijelu sezonu izgleda kao momčad koja će teško propustiti ovakvu priliku.

U Münchenu polako pucaju živci. Još smo ranije tijekom ponedjeljka pisali o sukobu koji se odvio na putu prema svlačionici, a čiji su akteri bili 29-godišnji Joshua Kimmich i pomoćni trener Zsolt Löw. Navodno je jako malo nedostajalo da se Kimmich i Löw potuku, a eskalaciju sukoba spriječio je Manuel Neuer uz pomoć nekoliko osoba.

Njemački Bild iznio je neke detalje tog obračuna te naveo da je Kimmich bio jedan od prvih koji su krenuli prema svlačionici, ali da se usput posvađao s pomoćnim trenerom.

"Prva rasprava u jednom je trenutku završila, ali onda je Löw nešto dobacio na stepenicama ispred tunela i tu je bila potrebna intervencija ostalih, među njima i Neuera, koji su zaustavili sukobljene strane", piše Bild.

Nadalje, isti medij navodi i kako je Tuchel u svlačionici održao govor, a s tribina je isti "pohitao poslušati direktor Jan-Christian Dreesen koji je nešto kasnije u mix zoni otkrio da će Tuchel voditi momčad i na nadolazećoj utakmici s RB Leipzigom."

Linker
01. svibanj 2024 22:35