ICON SPORT/DDP USA/PROFIMEDIA Icon Sport/Ddp Usa/Profimedia
TRANSFER NA POMOLU

Novi hit-igrač Vatrenih na meti kluba iz Bundeslige! Ako ga dobiju za 10 milijuna eura moći će slaviti

Prema transfermarktu vrijednost je Erliću procijenjena na samo 5,5 milijuna eura
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 17. lipanj 2022. 19:14

Talijanski i njemački portali specijalizirani za transfere pišu da njemački Freiburg želi hrvatskog reprezentativca Martina Erlića te da je već u pregovorima sa Sassuolom. Prema Tuttomercatu Talijani traže odštetu 10 milijuna eura.

Erlić ima ugovor sa Sassuolom iako je od 2018. igrao za Speziju. Ovog se ljeta vratio u taj dobar klub Serie A, koji ipak ne može napraviti iskorak prema vrhu. Iako su sada u Ligi nacija pod vodstvom izbornika Roberta Mancinija bila čak trojica njihovih igrača u dresu Azzurra, a još dvojica su pozivana u skorije vrijeme. Hoće li Erlić igrati za njih ili će ga prodati veliko je pitanje.

image
NSJSPORT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Nsjsport/Shutterstock Editorial/Profimedia

Freiburg je izbori Europsku ligu šestim mjestom u Bundesligi, a zamlo mu je pobjegla Liga prvaka. Ostao je bez reprezentativnog stopera Nica Schlotterbecka koji je potpisao za Borussiju Dortmiund, a zasad je na tu poziciju doveo povratnika Matthiasa Gintera. No, prema portalima struka Freiburga pratila je Erlića u Ligi nacija i on im je prvi izbor.

Kako je odigrao protiv Francuske i Danske i koliko je dobra sezone u Serie A iza njega, ne bi čudilo da se pojave i veći klubovi koji bi bacili udicu. Očito se oko Erlića počela vrtjeti priča...

Prema transfermarktu vrijednost mu je procijenjena na 5,5 milijuna eura, pa i tih 10 koliko navodno traži Sassuolo nije malo. Međutim, njegova stvara vrijednost je daleko veća. Ako ga Freiburg dobije za deset milijuna eura moći će slaviti...

Linker
26. travanj 2024 22:47