Nuri Sahin

 KOLBERT-PRESS/CHRISTIAN KOLBERT/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Kolbert-press/christian Kolbert/imago Sportfotodienst/profimedia
LEIPZIG PREUZEO VRH

Novi šok za Borussiju nakon debakla protiv Reala, dvojica Vatrenih sudjelovali u kreiranju senzacije

Leipzig je također preokretom slavio protiv Freiburga i sada na vrhu ima tri boda više od Bayerna
Piše: HinaObjavljeno: 26. listopad 2024. 17:52

U dvoboju 8. kola Bundeslige Augsburg je kod kuće iznenadio Borussiju Dortmund s 2-1, dok je RB Leipzig domaćom pobjedom nad Freiburgom (3-1) opet preuzeo vrh.

Augsburg je preokretom slavio protiv Borussije, uz veliki doprinos veznjaka Kristijana Jakića i vratara Nediljka Labrovića. Gosti su poveli golom Nizozemca Donyella Malena već u četvrtoj minuti, da bi bavarska momčad preokrenula golovima Francuza Alexa Claudea Mauricea (25, 50). Augsburg je pobjedom skočio na 11. mjesto, a Borussia je sedma.

Leipzig je također preokretom slavio protiv Freiburga i sada na vrhu ima tri boda više od Bayerna. Japanac Ritsu Doan doveo je Freiburg u vodstvo, a Istočni Nijemci su u drugom poluvremenu dali tri gola preko Mađara Willyja Orbana, Nizozemca Lutsha Geertuide i Belgijanca Loisa Opende.

Werder Bremen i Bayer Leverkusen odigrali su 2-2 u 8. kolu Bundeslige, pa je prvak prokockao priliku sustići Bayern.

Gosti su poveli u 30. minuti golom Victora Bonifaca, ali su potom domaći zabili dva puta u 74. i 77. minuti - prvo Marvin Ducksch u suparničku mrežu, potom Felix Agu u svoju. No, borbeni Bremen došao je do boda golom Romana Schmida u 90. minuti.

Linker
26. listopad 2024 20:42