REUTERS/Kai Pfaffenbach
IZGUBIO STRPLJENJE

OGORČENI KRAMARIĆ Revoltirani hrvatski reprezentativac žestokim kritikama otvorio frontu prema treneru: 'Pa mi smo za njih Bayern...'

Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 02. prosinac 2019. 17:21

Da sam navijač, i ja bih zviždao našoj momčadi. Nije važno imamo li 21 bod na ljestvici, jer dok igramo ovakav nogomet, ništa nećemo pokazati - poručio je u ponedjeljak Andrej Kramarić u razgovoru za Kicker i time otvorio frontu prema treneru Hoffenheima Alfredu Schreuderu.

Odmjereni, ali znakoviti revolt stiže dva dana nakon što je Hoffenheim kod kuće upravo zahvaljujući Kramariću punih 80 minuta vodio protiv Fortune Düsseldorf, jedne od najlošijih momčadi Bundeslige, a onda u 87. primio gol i osvojio samo bod. Drugo je to razočarenje za navijače nakon što su tjedan dana ranije teško potučeni protiv Mainza (1-5).

- Nogomet je igra koja mora donijeti radost i zabavu. Svatko može imati loš dan, može se dogoditi da nemate dovoljno sreće, da propustite šanse ili imate puno pogrešnih dodavanja, no kada ne pokažete baš nikakvu inicijativu, onda nešto nije u redu - citira Kramarića Kicker.

Za sve koji nisu prepoznali kritiku upućenu na račun 47-godišnjeg Nizozemca Schreudera, Krama se pobrinuo da bude dovoljno jasan. Otkrio je da se nakon “petarde” protiv Mainza u svlačionici raspravljalo o tome što treba promijeniti, ali…

- Ništa se nije promijenilo. Nismo ni pokušali igrati. I to protiv Fortune, uz dužno poštovanje. Ako želimo biti vrhunska momčad, onda se protiv takvih suparnika moramo postaviti kao Bayern - dodao je.

Kao da mu ozljeda koljena nije bila dovoljna, sad bi još samo nedostajalo da se na Kramarićevo samopouzdanje odrazi loša momčadska forma. Zasad je njegov golgeterski instinkt netaknut - u svakoj od četiri utakmice koje je odigrao ove jeseni zabio je gol.

Linker
18. travanj 2024 04:55