TOBIAS SCHWARZ/AFP
Tražena je ‘roba‘

Perišić ima nove opcije ako propadne prvotni plan, oglasio se Rummenigge: ‘Ne bi svi na to pristali‘

Perišić je impresionirao protiv Barcelone, a još ima priliku zasjati kako u polufinalu protiv Lyona
Piše: SNObjavljeno: 16. kolovoz 2020. 17:51

Bayern pregovara s Interom oko otkupa ugovora Ivana Perišića, ali nije jedini koji želi hrvatskog reprezentativca u svojim redovima.

Premierligaši Tottenham i Leeds United također su pokazali interes za njegovim dovođenjem, a sada ostaje za vidjeti kako će se situacija rasplesti. Tottenhamov menadžer Jose Mourinho želio ga je dovesti još kao trener Manchester Uniteda, a sada će pokušati isto za kormilom londonskog kluba.

Nakon sjajnog gola Barceloni u četvrtfinalu Lige prvaka dodatno je porastao interes za dovođenjem Perišića, a čak se navodno i Interov trener Antonio Conte premišlja jel bi ga zadržao u svojim redovima.

"Naš trener računa na Perišića i želimo da ostane. Sretni smo što su Perišić, Coutinho i Odriozola odlučili ostati s nama do kraja sezone bez obzira na prepolavljanje plaća. Ne bi svi na to pristali", rekao je Bayernov šef Karl-Heinz Rummenigge koji bi navodno do kraja mjeseca trebao sjesti za stol s Interovim predstavnicima i pokušati dogovoriti uvjete Perišićevog otkupa.

Nagađa se da bi u Bayernu pristali na otkup za nekih 10-15 milijuna eura, dok u Interu traže 20.

Kako bilo, Perišić je impresionirao protiv Barcelone, a još ima priliku zasjati kako u polufinalu protiv Lyona, tako i eventualnom finalu...

Linker
26. travanj 2024 09:36