Juranović i suigrači slave pogodak za 2-1

 Matthias Koch/Imago sportfotodienst/Profimedia
BRILJIRAO U DEBIJU

Pljušte komplimenti za Juranovića: ‘Apsolutno je pojačanje za Union. Sad ga treba što više forsirati‘

‘Bio je beskompromisan u duelima, s incijativom u napadu, ali i brzinom kad se trebalo vraćati‘
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 26. siječanj 2023. 08:17

Asistencija za gol, pobjeda i najviša ocjena od svih igrača Union Berlina. Debi Josipa Juranovića u novoj momčadi teško da je mogao imati bolji scenarij, pogotovo kad se pogledaju recenzije kojim su ga nakon utakmice počastili njemački mediji.

U izvještaju Sport Bilda, Juranović i strijelac Behrens jedini su iz pobjedničke momčadi zaradili dvojke, odnosno drugu najbolju moguću ocjenu. Morgenpost pak odmah predlaže da ga u nastavku sezone treba što više forsirati jer se njegov transfer očito pokazao kao pun pogodak.

"Hrvatski je reprezentativac već pokazao kakvo će pojačanje biti za Union. Bio je beskompromisan u duelima, s velikom inicijativom u napadu, ali i brzinom kad se trebalo vraćati u obranu", ističe novinar Michael Dyer.

Očekuje da će Juranović biti veliki adut Uniona u okršajima s Ajaxom u Europskoj ligi, tim više što "željezni" u prvoj utakmici u Amsterdamu ne mogu računati na suspendiranog kapetana Christophera Trimmela.

Komplimente za pojačanje berlinske momčadi ima i Till Oppermann, koji je na Twitteru ocijenio da Union izgleda svježe i poletno.

"Na početku sezone Unionu je hitno trebalo vodstvo da se stvari pokrenu. A sada se kreću drugu utakmicu u nizu. Juranović i Rousillon su apsolutna pojačanja kad imaju loptu u nogama. Bila je to dobra večer", objavio je Oppermann.

image

Grafika za SN: Sofascore

Linker
26. srpanj 2024 09:05