Harry Kane

 Bernd Feil/m.i.s./imago Sportfotodienst/profimedia
NEVJEROJATNA SLIČNOST

Policija otkrila fotorobot pljačkaša torbica, objava postala apsolutni hit: ‘Zar te Bayern tako malo plaća?‘

Nogometni fanovi diljem svijeta primijetili su mnoge poveznice s lopovom i zvijezdom
Piše: SNObjavljeno: 24. studeni 2023. 21:00

Nogometni fanovi diljem svijeta imali su razloga obratiti pozornost na službeni fotorobot pljačkaša za kojim traga engleska policija, a neodoljivo podsjeća na trenutno najučinkovitijeg napadača Bundeslige.

Naime, policija u Londonu objavila je izradbu nepoznatog počinitelja kaznenog dijela, a kojeg se progoni jer je sredinom listopada krao ženske torbice. U bogatoj četvrti Richmond u zapadnom Londonu počinitelj je opljačkao staricu, a policija je objavila fotorobot nakon što je dobila detaljni opis lopova. Budući da je kradljivac torbica, barem po predlošku policije, uvelike sličan Harryju Kaneu, korisnici društvenih mreža imali su veliki razlog za zabavu.

"Harry, zar te Bayern tako malo plaća?", napisao je jedan korisnik ispod X (Twitter) objave stranice Transfer News Live.

Drugi je otišao malo dalje, smatra da su Bavarci još užih ruku:

"Čini se da ga Bayern uopće ne plaća", kaže drugi.

"Policija bi ga trebala ispitati, nikad ne znaš, možda Kane ima i drugi posao osim nogometa", našalio se treći.

Uistinu, oblik glave, nosa, brada te područja oko očiju podsjećaju na Harryja Kanea, a fanovima je situacija bila još urnebesnija ususret činjenici da pljačkaš vjerojatno ima 30 godina, koliko i zvijezda Bayerna. Ipak, jedan komentar je istovremeno bio šaljiv, ali i potpuno realan, stoga je možda najbolje s njim završiti "špekulacije" o Kaneovim krađama:

"On jest pljačkaš, ali krade samo rekorde Bundeslige".

Linker
08. svibanj 2024 01:56