Coman
 REUTERS/Michael Dalder / REUTERS
NIJE DOBRO POČELO

PROBLEMI ZA NIKU KOVAČA, A SEZONA NIJE NITI KRENULA Teška povreda jedne od zvijezdi Bayerna: 'Uopće ne izgleda dobro, strah me najgoreg...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. kolovoz 2018. 16:52

Julian Nagelsmann hrabro je najavio borbu za naslov prvaka, a njegova momčad sinoć se upravo tako postavila na otvaranju 56. bundesligaške seezone. Međutim, presudila je lucidnost starog majstora Francka Riberyja koji je desetak minuta prije izborio jedanaesterac iz kojeg je Bayern došao do uvodne pobjede, a trijumf je u nadoknadi potvrdio drugi dio tandema - Arjen Robben.

Niko Kovač iznenadio je sa sastavom, obrambeni dvojac tvorili su Süle i Boateng, potonjeg već neko vrijeme povezuju s PSG-om, ali za sada je u Bayernu, naprijed je zaigrao Coman umjesto Robbena.

Dvoboj je bio od prve minute pun inteziteta, oštrih dvoboja u kojima gosti ni u jednom trenutku nisu pomišljali na uzmak.

Upravo u jednom takvom nastrado je sjajni francuski veznjak Kingsley Coman. Nakon pregleda utvrđeno je kako je riječ o ozlijedi ligamenata i da vrlo vjerojatno očekuje duga pauza.

- Ne izgleda dobro. Vidi se da je u teškim bolovima. Nadam se da neće biti ništa strašno, ali strah me najgoreg - kazao je Niko Kovač.

Linker
05. svibanj 2024 17:25