FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA
POVRATAK POZNATOG NAPADAČA

Sjajne vijesti: Haller se uspješno oporavlja nakon operacije tumora i uskoro kreće s treninzima

Hrabro se nosio s bolešću koja je šokirala njega, obitelj, navijače Borussije i drugih klubova
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. prosinac 2022. 12:15

Napadač iz Obale Bjelokosti Sebastien Haller dobro se oporavlja nakon operacije tumora testisa te bi se u siječnju trebao vratiti treninzima Borussije Dortmund.

Haller je u ljetnom prijelaznom roku stigao iz Ajaxa, ali nije odigrao niti jednu natjecateljsku utakmicu s obzirom na to da mu je tijekom ljetnih priprema otkrivena opasna bolest.

Njemački dnevnik Bild izvijestio je kako se Haller nakon dva operativna zahvata oporavlja prema planu te će uskoro započeti s treninzima snage i kondicije, te s nekim lakšim treninzima s loptom.

Haller se hrabro nosio s bolešću koja je šokirala njega, obitelj, navijače Borussije i drugih klubova te nogometne poklonike diljem svijeta.

Najteže je vijest primila njegova majka, no sad svi zajedno opet imaju razloga za optimizam. Naravno, stasiti je golgeter još daleko od povratka na teren, ali o njegovom dobrom stanju svjedoči i podatak da je posjetio Svjetsko prvenstvo u Dohi kao posebni gost FIFA-e.

Borussia Dortmund je šest na bundesligaškoj ljestvici te bi joj povratak Hallera predstavljao veliko pojačanje u napadu.

Linker
20. travanj 2024 06:01