CHRISTOF STACHE Afp
PROBLEMI ZA ZVIJEZDU

Suspenzija je tek početak za Manéa, u Njemačkoj sigurni: ‘On je svoje odigrao, neće biti ovdje iduće sezone‘

U Bayern je stigao prošlog ljeta iz Liverpoola u transferu vrijednom 32 milijuna eura
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 13. travanj 2023. 18:52

Bayern je do daljnjeg suspendirao Sadia Manéa. Odluka kluba da ga se stavi na led je očekivana, ali njemački mediji sugeriraju kako nije nemoguće da je on odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu bavarskog velikana. U Bayernu su zgroženi su njegovim postupkom i fizičkim napadom na suigrača Leroya Sané​a nakon svađe u svlačionici Etihada netom nakon teškog poraza od Manchester Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka. Udario ga je u lice i na tome je ostalo jer su ih suigrači uspjeli razdvojiti i spriječiti još veći incident. Na prvom treningu po povratku u München obojica su se ispričala momčadi međutim Maneu to nije puno pomoglo, odstranjen je iz svlačionice i neće konkurirati za prvenstvenu utakmicu protiv Hoffenheima.

"Sadio Mane neće biti u momčadi za iduću prvenstvenu utakmicu. Odluku smo donijeli zbog njegovog ponašanja nakon utakmice Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Mane će također biti novčano kažnjen", poručili su iz Bayerna.

- Nisam siguran kako će Sadio Mané ostati u Münchenu i iduće sezone. Puno je igrača koji se žale na njega i koji su uvjereni da on više neće igrati za klub. Na klubu je da odluči - napisao je novinar njemačkog Sky Sporta Florian Plettenberg.

Mané je prošlo ljeto stigao u Bayern iz Liverpoola u transferu teškom 32 milijuna eura. Odigrao je 32 utakmice, zabio 11 golova i za njih još pet asistirao.

Linker
27. travanj 2024 05:06