Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images
PIŠE GAZZETTA

TEŠKA OZLJEDA MOGLA BI IVANA PERIŠIĆA KOŠTATI OSTVARENJA SNOVA! Preživio je turbulencije, a sada bi mu velikan mogao okrenuti leđa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. veljača 2020. 13:50

Prijelom gležnja desne noge mogao bi koštati Ivana Perišića unosnog transfera.

O tome piše ugledna Gazzetta dello Sport dan nakon što je Alvaro Odriozola nepromišljenim startom na treningu Bayerna ozlijedio hrvatskog reprezentativca.

Perišić je igrač milanskog Intera na posudbi u Bayernu, a Hrvat se priključio bavarskom velikanu dolaskom Antonija Contea na trenersku klupu. Novi trener promijenio je sustav igre, uveo formaciju 3-5-2, a Perišić se nije najbolje uklapao u njegove planove.

Stogo je Perišić završio u Bayernu još dok je trener bio Niko Kovač, a tamo se vrlo dobro snašao i dokazao se i njegovom nasljedniku Hansiju Flicku. Tomu svjedoče pet postignutih golova i šest asistencija u 22 službena nastupa.

Perišić će zbog spomenute ozljede izbivati dva mjeseca i Gazzetta nagađa da bi mu zbog toga mogao propasti trajni transfer u Bayern. Bavarci na ljeto imaju pravo trajnog otkupa Perišićevog ugovora za 20 milijuna eura odštete, ali mnogi vjeruju da će se u klubu okrenuti dovođenju Leroya Sanea iz Manchester Cityja ili Kaija Havertza iz Bayer Leverkusena.

Hoće li se prognoze pokazati točnima, pokazat će vrijeme...

Linker
18. travanj 2024 00:22