PAUL ELLIS Afp
ODLUČILI U KLUBU

Težak udarac za Bayernovu zvijezdu: Stigla potvrda, evo kakva kazna čeka Manéa nakon incidenta u Manchesteru

Nakon utakmice sa Cityjem u Ligi prvaka ušao je u sukob s njemačkim nogometašem zbog svađe na terenu
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 13. travanj 2023. 15:37

Nogometni klub Bayern očekivano je suspendirao igrača prve momčadi, Senegalca Sadia Manea zbog kršenja discipline u svlačionici nakon utakmice s Manchester Cityjem u Ligi prvaka odigranog ovog utorka. Kako su njemački mediji već pisali, Mane je udario Leroya Sanea pred suigračima zbog svađe koja je nastala između njih dvojice na terenu, a nastavila se neposredno nakon utakmice.

Vijest je prenio i ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano, a iz kluba su potvrdili kako će Mane biti izvan sastava ovog vikenda u utakmici protiv Hoffenheima u 28. kolu njemačke Bundeslige. Također, čeka ga i novčana kazna.

Sane je u jednoj od kontri Bavaraca odbrusio Maneu, a Senegalac je pričekao da se momčad povuče u svlačionicu i potom fizički nasrnuo na četiri godine mlađeg suigrača. Iako se na posljednjem treningu ispričao Saneu i svim suigračima, Mane je suspendiran i do daljnjega neće biti dio Bayernove momčadi.

Bavarci su poraženi od Cityja 3:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Uzvrat je na rasporedu već idućeg tjedna i momčad Thomasa Tuchela imat će težak zadatak da nadoknadi tri pogotka zaostatka.

Linker
24. travanj 2024 06:06