JURGEN FROMME Dpa Picture-alliance Via Afp
BRACO POD POVEĆALOM

Težak udarac za Salihamidžića u Bayernu: ‘Događa mu se nešto što nije smio dopustiti‘

Pred Bayernovim sportskim direktorom je problem koji mora hitno riješiti
Piše: SNObjavljeno: 30. ožujak 2023. 12:34

Posljednji tjedni bili su izuzetno naporni za Bayernovog sportskog direktora.

Hasan Salihamidžić bio je prvo u centru pozornosti zbog curenja vijesti iz svlačionice Bayerna, zatim je u kratkom periodu smijenio trenera Juliana Nagelsmanna i imenovao mu nasljednika Thomasa Tuchela, a u međuvremenu je nekoliko puta gostovao u medijima kako bi objasnio velike promjene koje se događaju u redovima bavarskog velikana.

Priča o krtici u Bayernovoj svlačionici preko koje cure informacije u medije pojavila se još prije nekoliko tjedana. O tom je problemu nekoliko puta javno govorio sada već bivši trener Nagelsmann. On je smijenjen, ali je problem ostao, pa je tako i vijest o njegovoj smjeni procurila u medije 24 sata prije same objave.

"Ne znam tko je to rekao medijima, sigurno netko s druge strane", rekao je popularni Braco za medije.

‘Zbog konstantnog curenja informacija Salihamidžić je dopustio da mu se dogodi nešto što nikako nije smjelo‘, navodi Kicker uz dodatak kako proslavljeni bivši nogometni as ima sve manje povjerenja svlačionice zbog svega što se dogodilo i da su stoga igrači prilično rezervirani što govore u njegovom prisustvu.

‘Neograničeno povjerenje u Salihamidžića da sadržaj razgovora neće biti poznat više ne postoji‘, navodi Kicker.

Upravo je zbog činjenice da je izgubio povjerenje svlačionice klub morao napustiti Nagelsmann, pa tako njemački mediji navode da su mu leđa okrenule zvijezde poput Manuela Neuera, Joaa Cancela, Sergea Gnabrya, Leroya Sanea, Jamala Musiale i Sadia Manea. Želi li Salihamidžić vratiti povjerenje i zadržati posao koji obavlja već šest godina, morat će pronaći rješenje i otkriti krticu.

Linker
20. travanj 2024 13:34