PHILIPPE RUIZ/XINHUA NEWS/PROFIMEDIA
BOLNA ELIMINACIJA

Thomas Müller promašio zicer, ‘prozvao‘ ga i novi trener, a on javno optužio Bayernovog klinca

Kapetan bavarske momčadi je imao veliku priliku, ali je nije uspio iskoristiti
Piše: SNObjavljeno: 05. travanj 2023. 10:05

Veliki šok doživjeli su navijači Bayerna u četvrtfinalu njemačkog Kupa. U Münchenu su s 2:1 poraženi od Freiburga koji je do slavlja došao golom iz jedanaesterca u petoj minuti sudačke nadoknade.

Lucas Holer je bio siguran s bijele točke, a jedanaesterac je skrivio Jamal Musiala koji je igrao rukom u vlastitom šesnaestercu. Njega je nakon utakmice prozvao kapetan momčadi Thomas Müller.

- Nije smio ići na loptu rukom, posebno ne na tom dijelu terena i u samoj završnici utakmice, ali mi smo momčad koja pobjeđuje i gubi zajedno - rekao je Müller te dodao:

- Neopisivo smo prazni nakon ovakve eliminacije.

Do te eliminacije možda ne bi došlo da je Müller iskoristio veliku šansu u drugom poluvremenu. Lopta se doslovno šetala ispred gol-linije, vratar Freiburga nije bilo na golu, ali brži od Müllera je bio jedan igrač Freiburga koji je igrao loptom prije kapetana Bayerna pa je on pogodio samo vratnicu. Te se prilike nakon utakmice sjetio i trener Bavaraca Thomas Tuchel.

- Nakon što smo poveli imali smo nekoliko dobrih prilika za povećanje vodstva, pogotovo je dobra bila ona Müllerova. Na kraju, možemo sami sebe kriviti za ovaj poraz.

Linker
14. svibanj 2024 22:59