Lewandowski gleda sve dalje od Bayerna

 RONNY HARTMANN Afp
NEMA POVRATKA

To bi bila senzacija! Lewandowski nikako ne želi natrag u Bayern - ako Barca propadne, ima još dvije opcije

Katalonci žele dovesti Lewandowskog, ali su opterećeni financijskim gubicima.
Piše: SNObjavljeno: 11. lipanj 2022. 20:40

Saga o Robertu Lewandowskom se nastavlja. Poljski napadač je posljednjih mjeseci jedna od glavnih tema razgovora o nogometnim transferima, a sve nakon što je postalo jasno kako on karijeru želi nastaviti u Barceloni.

Iako je Bayern pokušavao zadržati 33-godišnjeg napadača, on je jasno dao do znanja da se više ne vidi u dresu njemačkog prvaka. Barcelona mu je prva opcija, Katalonci su također zainteresirani za njega, ali realizaciji transfera smeta činjenica da je Barcelona u velikim financijskim problemima pa trenutno ne mogu dovesti niti jedno pojačanje, čak ni registrirati ove koje su već potpisali.

Postoji tako mogućnost da Barcelona ne uspije angažirati Lewandowskog, ali to ne znači kako će on ostati u Bayernu. Dapače, njemački Bild tvrdi da se on nikako više ne želi vratiti u Munchen te da ima još dvije opcije za transfer ako Barca propadne.

Te dvije opcije su - Chelsea i PSG. Dok se londonski klub nameće kao logičan izbor jer bi mu rasan golgeter poput Lewandowskog itekako dobro došao, ideja o odlasku u Pariz nije toliko jasna. Čak i ako bi Mauro Icardi otišao u klub, PSG na raspolaganju ima Lionela Messija, Kyliana Mbappea i Neymara. Zamislite još Lewandowskog s njima...

Linker
19. travanj 2024 19:36