Thomas Müller se ispričao navijačima nakon teškog poraza u Kupu
 MARIUS BECKER Dpa Picture-alliance Via Afp
POSRAMLJENI VELIKAN

Totalno shrvana Bayernova ikona: ‘Rastavili su nas na proste faktore, ovo je velika sramota za klub...‘

Njemački napadač i njegovi suigrači su samo sjedili u svlačionici nakon visokog poraza i gledali se.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2021. 07:47

Bayern je doživio katastrofalan poraz u šesnaestini finala njemačkog nogometnog kupa. Borussia Mönchengladbach je pregazila bavarskog diva i na kraju slavila s visokih 5:0. Nogometašima njemačkog prvaka je bilo teško izaći pred novinare, ali Thomas Müller je ipak skupio snage i stao pred kamere ARD-a.

"Rastavljeni smo na proste faktore u prvom poluvremenu. Ne znam jesam li vidio išta slično ikada prije u Bayernovom dresu. Ispričavamo se našim navijačima", rekao je šokirani Müller pa nasatavio komentirati najteži Bayernom poraz u Kupu u povijesti kluba:

"Ovo je velika sramota za nas. Nakon utakmice smo samo sjedili u svlačionici i pogledavali se međusobno. Imali smo puno toga isplaniranog. Pokušali smo se nekako podići, ali nismo uspjeli."

image
Thomas Muller i Robert Lewandowski
INA FASSBENDER Afp

Njemački napadač se nada da će se Bavarci vratiti već u subotu protiv Union Berlina.

"U idućih par tjedana ćemo vidjeti kakva će biti naša reakcija nakon ovakve utakmice. Navikli smo reagirati nakon negativnih iskustava, ali lako je to reći", rekao je Müller.

Trener Dino Toppmöller, koji je još jednom mijenjao Juliana Nagelsmanna koji ima koronavirus, je obećao bolji Bayern.

"Moramo živjeti sa ismijavanjem i ruganjem idućih nekoliko dana. To je takav posao. No, moramo se i otresti i pokazati reakciju u subotu, a to će sigurno biti tako", kratko je poručio pomoćni trener bavarskog diva.

Linker
29. travanj 2024 20:01