Erling Braut Haaland doveden je za 20 milijuna eura, a bit će možda prodan i za pet puta veću cijenu
 AFP
IZNENAĐENJE NA POMOLU

Transfer koji nitko nije niti u snu očekivao! Barcelona dovodi golemo pojačanje iz Dortmunda?

Upravo je ovaj čovjek preporodio Borussiju i hitno ga žele u Kataluniji
Piše: SNObjavljeno: 16. prosinac 2020. 10:46

Barcelona je u kaosu, bilo da je riječ o rezultatskom, financijskom, a o atmosferi u svlačionici, pa i u upravi (uoči izbora za novog predsjednika) bolje i da se ne troše riječi. A u takvim okolnostima "metla" je pravi oblik "provjetravanja", pa i "restarta" uoči nekih novih, dobitnih sezona...

Osim igrača, trener, predsjednika, pazit će se na sve instance neke nove Barcelone, a jedna od pozicija koja se spominje je i sportski direktor kluba i čini se da Katalonci točno znaju koga dovesti.

Michael Zorc, 58-godišnji čudotvorac iz Dortmunda, tražena je "roba" nakon što je izmislio sve one briljantne mlade igrače u "žuto-crnima", a upravo je Haaland jedan od posljednjih igrača na kojima je inzistirao.

"Nije u pitanju samo pozicija sportskog direktora, već ga žele i kao šefa svoje skauting momčadi", pišu njemački mediji.

Robert Lewandowski, Shinji Kagawa, Matts Hummels, Pierre-Emerick Aubameyang, Ousmane Dembele...samo su neki od igrača koje je doveo taj 58-godišnjak.

Svojim nevjerojatnim "okom" klubu je donio desetke, stotine milijuna. Loša vijest za Barcelonu? Navodno mu se nikud ne seli i želi u mirovinu upravo s pozicije u svom klubu.

Linker
03. svibanj 2024 00:53