OSNAPIX/HIRNSCHAL/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
BAYERN BEZ KOMENTARA

Tuchel nijednom nije razgovarao s novim igračem Bayerna, a onda ga je i ponizio

Ispostavlja se da su Bavarci preishitrenom odlukom bacili novac u vjetar
Piše: SNObjavljeno: 18. ožujak 2024. 19:40

U prosincu prošle godine Bayern je dogovorio dolazak mladog napadača Bryana Zaragoze iz Granade. Transfer se trebao realizirati na kraju sezone, no silom neprilika, tu mislimo na ozljede Gnabryja i Comana, Bavarci su odlučili ubrzati proces i potpisati Španjolca praktički zadnjeg dana zimskog prijelaznog roka.

Zbog takve su odluke morali španjolskom prvoligašu uplatiti dodatnih pet milijuna eura na račun. Jasno, kad "gori", pare nisu problem... Međutim, ispostavilo se da je taj novac bačen u vjetar. Jer sedam tjedana kasnije Bryan Zaragoza nastupio je za Bayern tek dvaput i skupio ukupno 35 minuta na travnjaku, a u zadnjem kolu doživio je novo poniženje - Thomas Tuchel nije ga uvrstio niti u zapisnik za okršaj s Darmstadtom.

image
ALEX CAMARA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tuchelov potez pokrenuo je sumnje o njihovu odnosu. Koji navodno niti ne postoji. Naime, španjolski novinar Marcos Benito, koji je vrlo blizak igraču, javlja kako Tuchel nije ni jednom razgovarao sa svojim igračem.

Bayern nije želio komentirati takve medijske navode, no Tuchel je nedavno govorio o razlozima zbog kojih Zaragoza nema veću minutažu.

- Prvo i osnovno, Bryan ne razumije jezik. Teško je komunicirati s njim koji ne zna niti engleski ni njemački, to je osnovna komponenta.

Linker
04. svibanj 2024 17:23