Thomas Tuchel

 JOHN MACDOUGALL Afp
ODNOSI SE VIŠE NE SKRIVAJU

Tuchel žestoko napao legendarnog člana kluba: ‘Povrijedio je moju čast, to je miljama daleko od istine‘

‘Ne bih reagirao da izjava nije došla četiri dana prije utakmice s Realom‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 27. travanj 2024. 17:06

Loši odnosi u Bayernu više se i ne pokušavaju skriti. Počasni predsjednik Uli Hoeneß, a trenutno član supervizorskog odbora kluba, žestoko je pred kamerama Skyja opleo po treneru Thomasu Tuchelu poručivši kako ne može ili ne želi razvijati igrače, a "uzvratna vatra" nije se dugo čekala.

- Želimo imati trenera koji poboljšati igrače. To je i optužba! Osobno nemam nikakvih problema s Thomasom Tuchelom. Došao je nekoliko puta s nama na večeru, bile su to lijepe večeri, sve je bilo ok. Ali: On ima drugačiji stav! Ako stvari ne idu dalje, onda ćemo kupovati - rekao je Hoeneß za odlazećeg trenera.

Tuchel te optužbe "neutemeljenima" i "miljama daleko od stvarnosti", a počasnom predsjedniku Bayerna poručio je kako je "povrijedio njegovu trenersku čast".

- Ne bih uopće reagirao na ovu izjavu da nije došla od Ulija Hoeneßa, našeg šefa, i to četiri dana prije utakmice Reala u Ligi prvaka - razočarano je rekao Tuchel dodajući kako ne želi raspravljati javno s Hoeneßom.

- Ako to moram progutati, onda ću i to progutati... Ne brinite o tome. Previše sam pričao o tome - zaključio je trener Bayerna.

Linker
27. travanj 2024 17:07