INA FASSBENDER/AFP/PROFIMEDIA Ina Fassbender/afp/profimedia
PRODULJILI SURADNJU

Vatreni se oprostio od Eura, ali ne i Njemačke, pao je novi ugovor: ‘Navijam za ovaj klub otkad znam za sebe‘

Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Bayer Leverkusenu, gdje je bio ključni igrač u osvajanju dvostruke krune
Piše: SNObjavljeno: 27. lipanj 2024. 16:42

Nekoliko dana nakon što je Hrvatska ispala s Europskog prvenstva, jedan Vatreni je produljio ugovor sa svojim klubom. Riječ je o Josipu Stanišiću koji je s povratka s posudbe iz Bayer Leverkusena gdje je pružio sjajne partije, do 2029. produljio ugovor s minhenskim Bayernom.

Stanišić nije krio oduševljenje po potpisu novog ugovora:

- Presretan sam što sam potpisao novi ugovor s Bayernom. Navijač sam ovog kluba otkad znam za sebe i drago mi je što mogu igrati za njega. Ciljevi su jasni, pružati dobre partije i osvojiti što je moguće više trofeja - rekao je hrvatski reprezentativac za službenu stranicu kluba.

Stanišić je u siječnju 2017. iz SC Fürstenfeldbrucka došao u Bayern. Preko omladinskih selekcija i FC Bayern II stigao je do prve momčadi za koju je do danas upisao 41 nastup u svim natjecanjima i postigao jedan pogodak. Proslavio je tri naslova u Bundesligi s Bayernom, dvaput je osvojio njemački Superkup i osvojio naslov treće lige s rezervama 2020. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Bayer Leverkusenu, gdje je bio ključni igrač momčadi koja je osvojila dvostruku krunu s 38 nastupa i četiri gola.

Linker
03. rujan 2024 19:51