DANIEL ROLAND Afp
PODIJELJENI OSJEĆAJI

Veliki dan Andreja Kramarić: ‘Presretan sam, prvi put me je gledao i sin, ali i ekstremno sam ljutit!‘

‘Svima je jasno da smo bili bolji‘, pričao je Krama nakon poraza od Borussije Dortmund.
Piše: H. Slišković/JLObjavljeno: 23. siječanj 2022. 10:59

U Andreju Kramariću miješali su se osjećaji. Postigao je 100. pogodak u svim natjecanjima za Hoffenheim, ali njegova je momčad na svom stadionu izgubila od dortmundske Borussije 2-3 (Kramarić 45.+1, Rutter 77./Haaland 6., Reus 58., Raum 66.-ag).

Trebalo mu je vremena za "jubilarac", a to je i sam kasnije priznao... Ovo mu je tek treći bundesligaški pogodak ove sezone, prvi nakon 29. listopada prošle godine. Pogodio je poluvolejom.

image
UWE ANSPACH Dpa Picture-alliance Via Afp

"Naravno da sam presretan zbog svog stotog pogotka za TSG. Zbilja je dugo trajalo. Želio bih zahvaliti obitelji, klubu i suigračima. Moj sin je danas bio prvi put na stadionu, raduje me što sam uspio zabiti pred njim", prokomentirao je Kramarić, a osvrnuo se i na utakmicu:

"Ekstremno sam ljutit zbog poraza jer smo odigrali vrhunski. Dortmund je imao tri šuta u okvir i postigao tri pogotka (službena statistika kaže dva, a treći pogodak je autogol, nap. a.). Nismo sretni s rezultatom, ali je igra bila zbilja dobra. Svima je jasno da smo bili bolji. Trebamo nastaviti graditi na ovoj igri pa će stići rezultati s kojima će se popeti na ljestvici.".

Linker
26. travanj 2024 22:43