Lars Baron/Bongarts/Getty Images
LIGE PETICE

VIDEO: BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH 'RAZMONTIRALA' STUTTGART I PONOVNO ZASJELA NA DRUGO MJESTO Bivši dinamovac zbog ozljede propustio već sedmu utakmicu

Piše: HinaObjavljeno: 09. prosinac 2018. 21:35

U 14. kolu Bundeslige Borussia Mönchengladbach je u nedjelju kod kuće dobila Stuttgart s 3-0, te se vratila na drugo mjesto, ima sedam bodova manje od vodeće Borussije Dortmund.

Golove za Borussiju Mönchengladbach postigli su Raffael (69'), Florian Neuhaus (77'), a treća lopta u mreži završila je nakon autogola francuskog reprezentativca Benjamina Pavarda (84').

Lijevi branič Stuttgarta Borna Sosa zbog ozljede je propustio sedmu uzastopnu prvenstvenu utakmicu.

Hannover je u gostima kod Mainza imao pobjedu rukama, koju je prokockao u završnici susreta. Hannover je vodio od 12. minute pogotkom Hendrika Weydandta, da bi u samoj završnici susreta, u 89. minuti, Daniel Brosinski iz penala donio remi Mainzu (1-1).

Hrvatski nogometaš Josip Elez, koji je na posljednjih osam utakmica bio standardni prvotimac Hannovera, ušao je u igru u 78. minuti.

Rezultati by SofaScore

Poraz Newcastlea u sudačkoj nadoknadi

U 16. kolu Premier lige u nedjelju je na rasporedu bila samo jedna utakmica u kojoj je Newcastle na svom stadionu izgubio od Wolverhamptona sa 1-2 pogotkom u sudačkoj nadoknadi.

Soccer Football - Premier League - Newcastle United v Wolverhampton Wanderers - St James' Park, Newcastle, Britain - December 9, 2018  Wolverhampton Wanderers' Matt Doherty celebrates scoring their second goal with Conor Coady and team mates  Action Images via Reuters/Lee Smith  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Action Images via Reuters/Lee Smith

Poveli su gosti pogotkom Dioga Jota u 17. minuti, a već u 23. Ayoze Pérez donosi izjednačenje Newcastleu. No, u 57. minuti Newcastle ostaje sa igračem manje jer je crveni karton dobio branič DeAndre Yedlin. Wolverhampton je to kaznio u sudačkoj nadoknadi, kada je iz kontranapada zabio Matt Doherty (90+4).

U ponedjeljak će kolo zaključiti dvoboj Evertona i Watforda.

Rezultati by SofaScore

Lille do boda u sudačkoj nadoknadi

U susretu 17. kola francuskog nogometnog prvenstva Lille je na svom travnjaku odigrao 1-1 protiv Reimsa izjednačivši u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Reims je poveo u 64. minuti golom Remija Oudina, a izjednačio je Nicoas Pepe u šestoj minuti nadoknade iz kaznenog udarca.

U ranije odigranom susretu Strasbourg i Caen su odigrali 2-2. Domaćin je dva puta vodio, ali je Caen uspio osvojiti važan bod u borbi za prvoligaški spas.

Strijelci za Strabourg bili su Martinez (5') i Mothiba (23'), dok su golove za goste zabili Fajr (22') i Khaoui (80').

Ostale utakmice su odgođene zbog vala protesta u Francuskoj.

Na ljestvici vodi PSG sa 44 boda, Lille je drugi sa 31 bodom, dok je Montpellier treći sa 29 bodova, ali i utakmicom manje.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
07. svibanj 2024 10:02