RONNY HARTMANN Afp
KIŠA GOLOVA

VIDEO: Čovjek je nezaustavljiv, bivši dinamovac opet briljirao! Zabio za preokret i pokrenuo potop Stuttgarta

RB Leipzig je u drugom kolu ugostio Stuttgart koji se nije dobro proveo
Piše: SNObjavljeno: 25. kolovoz 2023. 22:30

RB Leipzig je u drugom kolu njemačkog prvenstva ugostio Stuttgart i nakon preokreta kojeg je režirao bivši dinamovac upisao pobjedu od visokih 5:1. Nije dobro krenulo za domaći sastav. Guirassy je u 35. minuti zabio za vodstvo Stuttgarta i s 0:1 se otišlo na odmor.

U drugom dijelu Leipzig se probudio i stigao do izjednačenja već u 51. minuti kada se u strijelce upisao Heinrichs. Dvije minute kasnije zabio je i Openda, no veliko slavlje domaćina je prekinuo VAR koji je njegov gol poništio zbog zaleđa.

Ipak, nije dugo trebalo čekati na novi gol Leipziga. Simons je u 63. minuti sjajno pronašao Danija Olma, koji i kapetan domaćeg sastava, a bivši igrač Dinama okrenuo svog čuvara i zakucao loptu u mrežu za 2:1.

OLMOV GOL ZA PREOKRET POGLEDAJTE OVDJE.

Olmov gol kao da je otvorio mrežu gostiju. Samo tri minute kasnije Openda povisuje na 3:1, a za 4:1 s ruba šesnaesterca zabija Kampl u 74. minuti. Leipzig tu nije stao pa tri minute kasnije Simons, koji je upisao asistenciju za Olma, povisuje na konačnih 5:1.

Dodajmo i to da je u 58. minuti kod gostiju u igru ušao Borna Sosa koji je zamijenio Silasa. Olmo je u igri bio do 85. minute kada ga je zamijenio Baumgartner.

Linker
01. svibanj 2024 02:17