CHRISTOF STACHE Afp
BORBA ZA OSTANAK

VIDEO: Hrvati zabijaju golove odluke u Njemačkoj, pogledajte kako to rade Kramarić i Beljo

Augsburg i Hoffenheim stigli su do važnih pobjeda tri kola prije raspleta Bundeslige
Piše: SNObjavljeno: 06. svibanj 2023. 17:03

Tri kola uoči raspleta, borba za ostanak u Bundesligi dobila je novi zaplet. Hoffenheim je na domaćem terenu stigao do itekako važna tri boda slavljem protiv frankfurtskog Eintrachta 3:1, a drugi pogodak za domaćina postigao je Andrej Kramarić s bijele točke u 41. minuti.

>>> VIDEO KRAMARIĆEVA POGOTKA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Sličnom mjerom uzvratio je i Dion Drena Beljo, koji je bio jedini strijelac u trijumfu svog Augsburga protiv Union Berlina 1:0. Bivši topnik Osijeka mrežu je zatresao u 53. minuti, a cijeli susret za berlinski klub odigrao je Josip Juranović. Beljo je u igri bio do 85. minute.

>>> POGODAK BELJE POGLEDAJTE OVDJE <<<

U izravnom okršaju za ostanak, Hertha je u Berlinu svladala Stuttgart s 2:1. Borna Sosa odigrao je svih 90 minuta za goste, dok je dio obrambenog bedema domaće momčadi, također svih 90 minuta, bio Filip Uremović. U ostala dva dvoboja, Leipzig je bez Joška Gvardiola slavio u Freiburgu 1:0, a Borussia Mönchengladbach pobijedila je Bochum 2:0.

Stanje na ljestvici pokazuje itekako napetu situaciju: Hertha je i dalje prikovana za dno s 25 bodova, dok su se iznad njih smjestili Bochum i Stuttgart s 28. Na 30 bodova je Schalke, a Kramarić i društvo pobjegli su na 32 boda.

Linker
18. svibanj 2024 18:40