Screenshot
TRENUTAK LUDILA

VIDEO: KAKAV DIVLJAČKI START! 'Novi Neuer' ozlijedio suparnika, dobio crveni i šokirao Nijemce, Brekalo slavio protiv dosadašnjeg lidera

Piše: HinaObjavljeno: 15. prosinac 2019. 22:23

U posljednjem susretu 15. kola njemačkog prvenstva Schalke je pobijedio Eintracht s 1:0, a pogodak odluke zabio je Benito Raman u 53. minuti. Domaćin je od 66. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen vratar Alexander Nubel zbog oštrog prekršaja izvan kaznenog prostora.

Nubel je divljačkim i neopreznim startom 'polomio' Mijata Gačinovića, koji je zbog ozljede napustio teren. Inače, 23-godišnjeg njemačkog vratara mediji su već prozvali 'novim Neureom', no ovaj mu je potez zasigurno zasjenio dosadašnje sjajne izvedbe.

U prvom nedjeljnom susretu Wolfsburg je s 2:1 slavio protiv Borussije Moenchengladbach koja se tako nije uspjela vratiti na vrh Bundeslige.

Domaćin je poveo u 13. minuti golom Xaver Schlagera, a izjednačio je Breel Embolo samo dvije minute kasnije. Kada se već činilo kako će susret završiti bez pobjednika, Max Arnold je u sudačkoj nadoknadi donio pobjedu domaćinu. Josip Brekalo je za domaći sastav igrao posljednjih pola sata.

Borussia je ovim rezultatom propustila priliku vratiti se na vrh ljestvice. Ostala je druga sa 31 bodom, dva boda manje od vodećeg RB Leipziga. Treća je Borussia Dortmund s 29 bodova, Schalke je četvrti s 28 bodova, dok Bayern na petom mjestu ima 27 bodova.

Linker
14. travanj 2024 22:53