Screenshot: Twitter
FACEBOOK LIVE

VIDEO KOJI JE ŠOKIRAO NJEMAČKU I KOJI BI MOGAO UPROPASTITI NASTAVAK BUNDESLIGE Teška glupost bivše zvijezde Chelseaja: 'Molim te, izbriši to'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. svibanj 2020. 19:19

Salomon Kalou, napadač berlinske Herthe i bivši dugogodišnji igrač Chelseaja, objavio je na svom Facebooku video iz svlačionice koji bi lako mogao odgoditi nastavak sezone u Bundesligi.

Ovog tjedna u Bundesligi se iščekuje odobrenje kancelarke Angele Merkel za nastavak natjecanja u dva prva razreda njemačkog nogometa, dakako, uz strogo pridržavanje propisanih higijenskih pravila.

A Kalouov Facebook live prijenos pokazao je čitav niz kršenja tih pravila.

Na njemu se tako vidi kako je Kalou uspostavio fizički kontakt sa svojim suigračima, kako se rukuje za jednim klupskim službenikom za kompjuterom, kako je 'upao' na testiranje kolege (Jordan Torunarigha), koje bi se trebalo provoditi u posebnim higijenskim uvjetima...

"Molim te izbriši to", poručio mu je klupski liječnik kada je shvatio da Kalou snima testiranje, na što je bivši igrač Chelseaja odgovorio da se samo šali.

Ovakav video u kojem se prikazuje niz kršenja higijenskih mjera dolazi u trenutku kada je objavljeno 10 novih slučajeva zaraze koronavirusom u 36 klubova kako u Prvoj, tako i Drugoj Bundesligi.

Povrh svega, Kalou se u videu još žalio i na smanjenje plaća u ovakvoj situaciji...

Zaraženo 10 nogometaša

Prva serija testova na koronavirus u njemačkoj Prvoj i Drugoj ligi ligi pokazala je da je zaraženo 10 nogometaša.

Bundesliga je objavila da je ukupno urađeno 1.724 testa među igračima i stručnim stožera, a zasad nisu objavljeni detalji, imena zaraženih i klubovi odakle dolaze.

Bundesliga bi se trebala nastaviti krajem svibnja, a testiranje će se nastaviti bez obzira na početak prvenstva. Svi klubovi će morati proći karantenu prije nego im se dopusti igranje, a prema pravilima svatko tko je bio u kontaktu sa zaraženim mora provesti 14 dana u samoizolaciji.

Dosad je Koeln potvrdio tri pozitivna testa, a jedan Stuttgart.

Linker
18. svibanj 2024 15:39