Andrej Kramarić (prvi lijevo) slavi pogodak Bayernu
 ANDREAS GEBERT Afp
POGLEDAJTE GOL

Video: Kramarić opet probio Neuera! Hrvatski napadač protiv Bayerna postigao već 18. gol ove sezone

U prvom dijelu prvenstva Hoffenheim je dobio Bayern, a tada je igrač utakmice bio Andrej Kramarić
Piše: Siniša Sušec, HinaObjavljeno: 30. siječanj 2021. 17:30

Hrvatski reprezentativac i u 19. je kolu nastavio seriju protiv naboljeg njemačkog kluba. Mnogi stručnjaci, među njima i legendarni Lothar Matthaeus, rekli su da je Krama igrač za Bayern, Bavarci su prošlog ljeta čak i pokazali interes za našeg centarfora...

Možda ga obnove nakon ove utakmice. Bayern je na Allianz Areni dočekao Hoffenheim i poveo izvrsnim pogotkom Boatenga u 32. minuti. Prednost domaćih udvostručio je Mueller u 43. minuti, a rezultatsku neizvjesnost vratio je Kramarić, koji je preciznim poluvolejem matirao Neuera nakon perfektnog ubačaja Beboua. U nastavku su Lewandowski (57.) i Gnabry (63.) osigurali Bayernu uvjerljivi 4:1 trijumf. Kramarić je odigrao cijelu utakmicu.

Borussia je u Dortmundu stigla do pobjede 3-1 nad Augsburgom, iako su gosti preko Hahna poveli u 10. minuti, a u 21. minuti je Erling Haaland pogodio gredu iz kaznenog udarca za domaću momčad. Za izjednačenje se u 26. minuti pobrinuo Thomas Delaney na ubačaj Reusa. U 63. minuti je Jadon Sancho donio vodstvo domaćoj momčadi, a za konačnih 3-1 u 75. minuti je loptu u svoju mrežu poslao Uduokhai nakon ubačaja Haalanda.

Istovjetnim rezultatom slavio je i Eintracht na svom terenu protiv Herthe, gdje smjena na klupi nije donijela željen učinak, jer je ovo već treći uzastopni poraz berlinske momčadi. Sva četiri pogotka pala su u zadnjih pola sata, a povela je Hertha preko Piateka u 66. minuti. Dvije minute poslije Portugalac Andre Silva je izjednačio. Hinteregger bio je strijelac za preokret u 85. minuti, a pobjedu Eintrachta potvrdio je opet Silva iz kaznenog udarca u petoj minuti sučevog dodatka.

Podjelom bodova završili su dvoboji Union Berlin - Borussia Moenchengladbach i Werder - Schalke, a obje su utakmice završile 1-1.

Kramariću je to već 12. prvenstveni gol ove sezone, a čak 18. računajući sva natjecanja. Pogledajte pogodak:

Linker
24. travanj 2024 03:19