Andrej Kramarić

 DANIEL ROLAND Afp
U NEVJEROJATNOJ FORMI

VIDEO: Kramarić uništio moćni Bayern! Fenomenalni Vatreni u manje od 20 minuta utrpao hat-trick

U posljednjih pet utakmica hrvatski napadač zabio je sedam golova i podijelio pet asistencija
Piše: SNObjavljeno: 18. svibanj 2024. 17:13

Andrej Kramarić nema kočnice! Hrvatski reprezentativac prezentira maestralne nastupe u završnici sezone, a u sjajnom svjetlu pokazuje se i u ogledu s Bayern Münchenom u sklopu posljednjeg kola njemačke Bundeslige. Hoffenheim je gubio 0:2 u prvim minutama utakmice, a Kramarić je zabio hat-trick i namjestio još jedan pogodak za 4:2 pobjedu.

Iako susret nije mogao početi lošije za domaću momčad, jer Bayern im je preko Mathysa Tela i Alphonsa Daviesa utrpao dva pogotka u šest minuta, Kramarić je vratio Hoffenheim u život. U osmoj minuti Maximilian Beier je postigao gol za 1:2, upravo na asistenciju našeg reprezentativca. Kramarić je dobio loptu nakon greške bavarske obrane i prvo ju pokušao zakucati u mrežu, da bi loše zahvatio loptu i pao na tlo. No, i u takvoj poziciji uspio je ostaviti loptu za Beiera, koji nije propustio izglednu šansu.

HAT-TRICK KRAMARIĆA POGLEDAJTE OVDJE

U 68. minuti Kramarić je ponovo u glavnoj ulozi, no ovaj put kao strijelac. Još jednom je akciji Hoffenheima "kumovala" pogreška Bayernove obrane, Ihlas Bebou pronašao je napadača Vatrenih, koji je s pet metara bez poteškoća uzdrmao mrežu Manuela Neurea i izjednačio na 2:2.

No, ni tu nije bio kraj. Kramarić je u 85. minuti izveo potpuni preokret drugim pogotkom na utakmici, ovaj put na asistenciju Toma Bischofa, a u 87. upotpunio je hat-trick u samo 19 minuta. Maestralna partija našeg reprezentativca...

Kramarić je u posljednjih sedam utakmica upisao sedam pogodaka i podijelio pet asistencija. Vrhunska forma uoči Europskog prvenstva!

Linker
18. svibanj 2024 17:27