DANIEL ROLAND Afp
ČOVJEK ODLUKE

VIDEO: Kramarić zabio za pobjedu Hoffenheima! Pogledajte kako je Hrvat presudio 14. ovosezonskim golom

U 24. kolu njemačkog nogometnog prvenstva među strijelce se upisao naš Andrej Kramarić
Piše: SNObjavljeno: 06. ožujak 2021. 17:26

Hrvatski napadač je u 41. minuti lijepo pratio akciju Hoffenheima i nakon ubacivanja Kaderabeka s desne strane mirno s rube peterca zatresao mrežu.

Bio je to gol za 2:1 vodstvo Hoffenheima, a Kramarićev 14. ovosezonski bundesligaški gol. Ujedno je to bio gol i za konačni rezultat u utakmici. Baumgartner je u 8. minuti doveo Hoffenheim u vodstvo, a u 23. je izjednačio Weghorst.

Kramarić je igru napustio u 77. minuti.

Kod Wolfsburga nije bilo hrvatskih igrača na terenu, Josip Brekalo je ostao na klupi, a Marin Pongračić odrađuje crveni karton.

Kramarićev gol Wolfsburgu pogledajte OVDJE.

U Frankfurtu su Eintracht i Stuttgart remizirali 1:1, a asistent za jedini gol gostiju bio je Borna Sosa. Strijelac je bio Saša Kalajdžić.

RB Leipzig je na vrhu preskočio Bayern svladavši u gostima Freiburg s 3-0 pogocima Nkunkua (41), Sørlotha (64) i Forsberga (79). Klub s istoka Njemačke ima bod više i utakmicu više o Bavaraca, koji danas igraju s Borussijom Dortmund.

image
Kramarićeva statistika protiv Wolfsburga
SOFASCORE Sofascore

Uvid u Kramarićevu statistiku omogućio je: SofaScore

Tin Jedvaj nije ulazio u igru za Bayer Leverkusen, koji je golom Čeha Schicka (71) pobijedio u gostima Borussiju M'gladbach s 1-0.

Linker
21. travanj 2024 20:58