screenshot
SVAKA ČAST KRALJU

VIDEO: MA KRAMARIĆU MAJSTORE! POGLEDAJTE POGODAK VATRENOG KAKAV SE NE VIĐA ČESTO Hrvat nastavlja trpati, a gol za pobjedu pravo je malo remek-djelo!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2019. 18:23

Momčad Hoffenheima kod kuće je u sklopu 25. kola Bundeslige bila bolja od Nurnberga, a oba je pogotka za domaći sastav postigao hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić.

Prvi pogodak Krama je postigao u 25. minuti susreta i to iz jedanaesterca kojeg je sam izborio. Njegov je udarac s ruba kaznenog prostora odsjeo na ruci protivničkog igrača, a sudac je potom pokazao na bijelu točku. Kao i u većini slučajeva ove sezone hrvatski napadač bez većih problema pretovrio je najstrožu kaznu u pogodak.

Domaćini su u nastavku utakmice uspjeli izjednačiti rezultat preko Behrensa, ali onda je na scenu u 78. minuti ponovno stupio Kramarić pogotkom kakav se ne viđa često.

Ubačaj u kazneni prostor prošao je sve igrače da bi lopta u konačnici stigla do našeg napadača koji leđima okrenut golu petom šalje loptu kroz noge vrataru za pokazalo se konačnih 2:1. Bio je to 17. pogodak Vatrenog za Hoffenheim ove sezone.

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 09:56