Lovro Majer

 Hmb Media/claus/imago Sportfotodienst/profimedia
SJAJAN UČINAK VATRENOG

VIDEO Majer briljira na početku sezone! Dva puta je zabio Bayernu, a onda doživio nevjerojatan peh

Iako je ‘zagorčao‘ Vincenta Kompanyja, novi trener Bavaraca uspješno je krenuo u Bundesligu
Piše: SNObjavljeno: 25. kolovoz 2024. 17:22

U nedjelju je stigao red na bundesligaški debi Vincenta Kompanyja na klupi Bayerna, a otežao mu ga je - Lovro Majer! Hrvatski reprezentativac u dresu Wolfsburga zatresao je bavarsku mrežu na otvorenju njemačkog prvenstva, i to u dva navrata.

Bayern je bolje krenuo u ogled na Volkswagen Areni. Već u 19. minuti Jamal Musiala zapucao je na poluprazna vrata nakon izvrsne akcije Bavaraca, koji su sve doi poluvremena čuvali "Vukove" daleko od gola i sačuvali minimalnu prednost.

image

Lovro Majer

TOBIAS SCHWARZ Afp

Početkom drugog dijela, na scenu stupa Lovro Majer. Hrvatskom veznjaku pripao je kazneni udarac za domaćine u 47. minuti - Manuela Neuera poslao je u desnu, a loptu u lijevu stranu i izborio izjednačenje.

Već u 55. minuti, Majer je ponovo glavno lice na travnjaku. Patrick Wimmer oteo je loptu neopreznim braničima gostiju i kratkim dodavanjem uposlio Majera u čistoj šansi, a Vatreni nije propustio zatresti poluprazan gol za 2:1 Wolfsburga.

OBA POGOTKA POGLEDAJTE OVDJE

Nije dugo trajalo slavlje Vukova, jer Jakub Kaminski zatresao je vlastitu mrežu nakon udarca Harryja Kanea u 65. minuti i ponudio 2:2 Bayernu. Majer je napustio travnjak u 78. minuti nakon sudara glavom, a nedugo zatim Bayern je preokrenuo susret kada je Serge Gnabry pogodio za 3:2 Bavaraca u 82. minuti i postavio konačni rezultat. Vincent Kompany tako je uspješno odradio ligaški debi, a ostaje nam čekati vijesti o hrvatskom reprezentativcu i nadati se da ozljeda nije teže prirode...

SUDAR GLAVOM POGLEDAJTE OVDJE

image

Lovro Majer

TOBIAS SCHWARZ Afp

Linker
05. rujan 2024 11:03