Screenshot
ZAŠTO GA DRŽE NA KLUPI?

VIDEO: MAJSTORSKA PODVALA JOSIPA BREKALA UOČI OKUPLJANJA REPREZENTACIJE Dalićev adut ušao u igru i tri minute poslije asistirao za pobjednički gol

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 06. listopad 2019. 22:24

Odigrane su u nedjelju preostale utakmice 8. kola Bundeslige. Borussia M. u neobičnom terminu za njemački nogomet, bila je vrlo uvjerljiva i s 5:1 ispratila je doma Augsburg te preuzela vodstvo na ljestvici. Za goste koji su odigrali vrlo loše u obrani, cijelu utakmicu odigrao je Tin Jedvaj, no uklopio se u sivilo cijele momčadi.

Domaća momčad je već nakon nešto više od 12 minuta igre imala tri gola prednosti zahvaljujući pogocima Zakarije (2) i dvostrukog strijelca Hermanna (8, 13). Do kraja prvog dijela još je i Plea (39) iskoristio pogrešku gostujućeg vratara Koubeka za 4-0. Na 4-1 smanjio je Niederlechner (80), a konačnih 5-1 postavio je Embolo (83).

Tri boda je osvojio i Wolfsburg koji je pred svojim navijačima porazio Union Berlin s 1:0.

Josip Brekalo je pak ostao na klupi sve do 66. minute dvoboja između Wolfsburga i Union Berlina. Gosti su se dobro branili i nisu dopuštali domaćinu previše, no onda je u 69. minuti hrvatski reprezentativac odlično podvalio loptu Weghorstu koji je zabio za pobjedu Vukova.

Brekalu je ovo treća asitencija ove sezone, zabio je i dva pogotka u sedam bundesligaških nastupa.

U zadnjem susretu Eintracht i Werder su odigrali 2-2. Gosti su poveli, Eintracht je potom okrenuo rezultat, no Werder je u sudačkoj nadoknadi izvukao bod.

Borussia Moenchengladbach vodi sa 16 bodova, Wolfsburg ima 15 bodova, a zatim slijedi skupina od pet klubova u kojoj su Bayern, Freiburg, RB Leipzig, Schalke i Bayer sa po 14 bodova.

Rogu puna minutaža, Badelju 64 minute

Milan Badelj i Marko Rog jučer su imali razloga za zadovoljstvo. Fiorentina je bila bolja od Udinesea 1:0, Badelj je protiv Tudorove momčadi igrao do 64. minute. je Rog odradio je cijeli dvoboj na Olimpicu u Rimu gdje je Cagliari u uzbudljivoj utakmici oteo bod favoriziranoj Romi odigravši 1:1. Posebno napeta bila je završnica u kojoj su domaćini preko Nikole Kalinića došli do drugog gola, ali nakon dugog vijećanja pogodak je poništen zbog prekršaja Solinjanina.

Linker
19. travanj 2024 22:11