REUTERS/Kai Pfaffenbach
CURILO JE NA SVE STRANE

VIDEO: OVAJ DAN JE NIKO KOVAČ DUGO ČEKAO Bayern je ponovno na njemačkom tronu! Čudesni Bavarci ostvarili uvjerljivo najveću pobjedu ove sezone

Piše: HinaObjavljeno: 09. ožujak 2019. 18:45

Nogometaši minhenskog Bayerna nakon 25. kola i čak šest mjeseci su ponovno vodeća momčad Bundeslige zahvaljujući domaćoj pobjedi od 6-0 protiv Wolfsburga.

Sastav Nike Kovača preuzeo je vodstvo od Borussije Dortmund, koja je na jedvite jade kod kuće svladala Stuttgart s 3-1, a Bayern je prvi zahvaljujući boljoj gol razlici od dortmundskoj sastava. Obje momčadi imaju po 57 bodova, Bayern ima gol razliku 62-27, Borussia 61-28.

Bavarci su demolirali Wolfsburg sa čak 6-0, za koju je cijelu utakmicu odigrao Josip Brekalo, a za Bayern je dvostruki strijelac bio Lewandowski. Kovač je protiv Wolfsburga izveo najjači sastav iako sljedećeg tjedna imaju važni uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Liverpoola.

Borussia je dobila Stuttgart s 2-1 golom Paca Alcacera u 84. minuti, da bi u sudačkoj nadoknadi pobjedu potvrdio Pulišić. Reus je doveo "žuto-crne" u vodstvo golom iz penala u 61. minuti, a u 71. je Kempf izjednačio za Stuttgart.

Trećeplasirani RB Leipzig nije uspio kod kuće dobiti Augsburg, dok je Freiburg u borbi za ostanak svladao Herthu s 2-1. Za goste je u 76. minuti izjednačio Ibišević, ali je samo četiri minute kasnije igrač iz BiH pogodio vlastitu mrežu.

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 11:21