RONNY HARTMANN Afp
PRAVA MAJSTORIJA

Video: Ovako je zabijao i Maradona! Pogledajte sjajan pogodak Bayernovog čuda: ‘Puno sam gledao Messija i Neymara‘

Nećemo reći da je dostigao svoje idole, posebno ne Messija, ali već s 19 godina definitivno je svjetska klasa...
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 06. veljača 2023. 11:45

Jamal Musiala (19) po mnogim je stručnjacima buduća Zlatna lopta. Čudesan talent koji već ima važnu ulogu i u Bayernu i u reprezentaciji Njemačke. Musiala je autor gola vikenda na međunarodnoj sceni, postigao je nevjerojatan solo gol za Bayern München protiv Wolfsburga u nedjelju.

Mladić je pokupio loptu na desnom krilu i činilo se da nema pravih opcija. Međutim, to ga nije zaustavilo. Krenuo je u prodor s centra i nanizao pet, šest domaćih igrača. Kao Maradona i Messi u najboljim danima.

Musiala je ove sezone u fantastičnoj formi s 14 golova u 27 nastupa u svim natjecanjima.

"Uvijek imam povjerenja u sebe i znam da mogu zabijati golove i asistirati. Samo moram nastaviti raditi i biti što učinkovitiji. Kad dobijem priliku, moram je iskoristiti što je dosljednije moguće. To je nešto što sam oduvijek imao. Jednostavno imam to uvjerenje u sebe, ali ne mogu vam točno reći odakle to."

>>> POGODAK MUSIALE POGLEDAJTE OVDJE (4:45min)

Također je priznao da je dobio inspiraciju od Lionela Messija i Neymara - nešto što se moglo vidjeti tijekom njegovog nevjerojatnog gola protiv Wolfsburga.

"Dok sam odrastao, gledao sam puno videa o Messiju i Neymaru. Uvijek me čudilo kako su krenuli u dribling i uvijek je bilo zabavno gledati ih kako igraju."

Nećemo reći da je dostigao svoje idole, posebno ne Messija, ali već s 19 godina definitivno je svjetska klasa...

Linker
16. travanj 2024 17:45