Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images
BUNDESLIGA

VIDEO: OVAKO NEŠTO NIJEMCI NE PAMTE GODINAMA! TOTALNI DEBAKL REBIĆA I EINTRACHTA Nakon samo 36 minuta primili šest komada, a moglo bi biti i gore!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2019. 21:06

U Leverkusenu je odigrana nevjerojatna utakmica 32. kola Bundeslige između Bayer Leverkusena i Eintrachta, u kojoj je prvom poluvremenu postignuto čak sedam golova, a u konačnici se to pokazalo kao i konalčni rezultat (6:1).

Trener frankfurtskog Eintrachta Adi Hutter napravio je epsku pogrešku odlučivši odmoriti neke standardne prvotimce između dviju utakmica polufinala Europske lige s londonskim Chelseajem.

Već u 2. minuti mrežu gostiju iz Frankfurta načeo je Havertz, da bi jedanaest minuta kasnije Brandt povisio na 2:0.

U 14. minuti lopta se nesretno odbila od Taha u vlastitu mrežu za 2:1 i tu se činilo da će Eintracht uhvatiti priključak za domaćima. Međutim, igrači Bayera nisu stali i u 23. minuti Alario pogađa za 3:1.

Pet minuta kasnije Aranguiz na asistenciju posebno dobro raspoloženog Brandta pogađa za 4:1, a u 34. već je bilo nestvarnih 5:1 za nogometaše iz Leverkusena kada se u strijelce ponovno upisao Alario.

Blamaža Eintrachta nastavila se u 36. kada Hinteregger pogađa vlastitu mrežu za velikih 6:1.

Trener gostiju Adi Hutter pokušao je zaustaviti brod koji tone i u 37. minuti uveo dvojicu ponajboljih igrača Eintrachta Luku Jovića i Mijata Gaćinovića, ali nije bilo učinka.

Također valja istaknuti kako je hrvatski napadač Ante Rebić igrao od prve minute, ali nije uspio ublažiti težak poraz Eintrachta

Linker
07. svibanj 2024 07:54