MICHAEL WEBER/IMAGEBROKER/PROFIMEDIA Michael Weber/Imagebroker/Profimedia
SIN LEGENDE OSTAO SKAMENJEN

VIDEO: Pogledajte briljantan potez kojim je branič Vatrenih donio preokret i srušio izravnog konkurenta

Borna Sosa novom je sjajnom asistencijom donio važne bodove ‘davljeniku‘ s dna tablice
Piše: SNObjavljeno: 05. ožujak 2022. 21:28

U 25. kolu njemačke Bundeslige 'davljenik' Stuttgart došao je do vrijednih bodova, a asistent za ključan gol koji je donio preokret bio je hrvatski reprezentativac Borna Sosa.

17. momčad prvenstva slavila je protiv trinaestoplasirane Borussije Mönchengladbach s 3:2, iako su u prvome poluvremenu gubili 2:0.

Poveli su gosti u 14. minuti kada je mrežu zatresao Plea, a u 35. minuti pogodak postiže Marcus Thuram, sin legende Lilliana Thurama koji je Vatrenima '98. uništio snove o finalu Mundijala.

Samo tri minute poslije nadu Stuttgartu vraća Japanac Wataru Endo.

U nastavku izjednačenje donosi Chris Fuhrich u 51. minuti, da bi sedam minuta prije kraja susreta Sosa asistirao austrijskom napadaču Saši Kalajdžiću za preokret i konačnih 3:2.

NAJZANIMLJIVIJE TRENUTKE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE.

U naelektriziranoj atmosferi Mercedes-Benz Arene hrvatski je branič protutnjao pored Thurama kao brzi vlak i potom maestralno prebacio do Kalajdžića koji zabija za pobjedu.

Pretposljednji Stuttgart je i dalje među trojkom koja drži mjesto u zoni ispadanja, a utješna može biti samo činjenica da im Arminia na 15. mjestu bježi za samo dva boda, Augsburg na 14. mjesto za tri, a Borussia Mönchengladbach na 13. mjestu za samo četiri boda.

Zadnje mjesto ljestvice drži Greuther Fürth s 14 bodova.

Linker
23. travanj 2024 23:02