Dion Drena Beljo sa suigračima

 IMAGO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Imago/imago Sportfotodienst/profimedia
ZABIO ZA VODSTVO

VIDEO: Pogledajte fantastičan prvijenac Belje za Augsburg, Hrvat izazvao erupciju oduševljenja

Bayern je uspio pobijediti Stuttgart i zadržati vodstvo na bundesligaškoj ljestvici
Piše: HinaObjavljeno: 04. ožujak 2023. 15:46

Hrvatski napadač Dion Drena Beljo postigao je svoj prvi gol u dresu Augsburga, koji je kod kuće u 23. kolu Bundeslige porazio Werder iz Bremena s 2:1.

Beljo je zabio već u 5. minuti, kada je prihvatio loptu oko središta igrališta, a nitko od braniča Werdera ga nije uspio zaustaviti na putu prema golu.

>>> BELJIN POGODAK POGLEDAJTE OVDJE <<<

Gosti su izjednačili preko Jensa Stagea (17), da bi pobjedu Augsburgu donio Ermedin Demirović iz BIH u 47. minuti. Beljo je igrao do 74. minute za Augsburg, koji je sada 13. s 27 bodova.

Union Berlin je odigrao samo 0:0 kod kuće protiv Koelna, a Josip Juranović je odigrao cijelu utakmicu za Berlinčane.

Mainz je pogotkom Luksemburžanina Barreira (33) došao do domaće pobjede nad Hoffenheimom (1;0), za koji je Andrej Kramarić igrao do 59. minute. Borussia (M) i Freiburg su odigrali 0:0, dok je davljenik Schalke u gostima svladao "fenjeraša" Bochuma s 2:0.

Nogometaši Bayerna vratili su se na čelo Bundeslige pobijedivši u gostima Stuttgart s 2-1.

Bayern München pobijedio je na travnjaku Stuttgarta i napunio se samopouzdanjem četiri dana prije nego što igra sa PSG-om u Ligi prvaka.

Zahvaljujući golovima Matthijsa De Ligta (39) i Erica Maxima Choupo-Motinga (62), Bayern München zadržao je vodstvo na ljestvici njemačkog prvenstva sa 49 bodova, koliko ima i Borussia Dortmund. Gol za goste dao je Juan Jose Perea (88).

München, deseterostruki aktualni prvak Njemačke, vodi ispred Dortmunda po gol-razlici (+44 prema +19), jedanaest utakmica od kraja sezone.

Josip Stanišić je odigrao cijelu utakmicu za Bayern, dok Borna Sosa zbog kartona nije bio u sastavu domaćina.

Linker
20. travanj 2024 07:16