Getty, Screenshot ilustracija
OKO OVOG SE LOME KOPLJA

VIDEO: POGLEDAJTE KONTROVERZNU ODLUKU KOJA BI KOVAČA MOGLA KOŠTATI NAJVEĆEG TRENERSKOG USPJEHA Bavarci već zgrabili pehar, ali VAR je sve zaustavio!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. svibanj 2019. 19:51

Bayern nije uspio doći do pobjede u pretposljednjem kolu Bundeslige, susret u Leipzigu završio je remijem 0:0. Pobjedom bi Niko Kovač donio Bavarcima novu titulu prvaka Njemačke, a nakon ovakvoga rezultata odluka o prvaku past će u zadnjem kolu. Borussia Dortmund je na svome stadionu svladala Fortunu iz Dusseldorfa 3:2 i time došla na dva boda zaostatka za bavarskim klubom.

Igrači Bayerna bili su bolji i imali su više prilika, no sjajni mađarski vratar Peter Gulacsi sačuvao je mrežu netaknutom. Kontroverzna situacija dogodila se u 50. minuti kada je pogodak postigao Leon Goretzka.

Goretzkino dodavanje prema Lewandowskom bilo je sumnjivo pomoćnom sucu pa je pozvao glavnog arbitra Manuela Gräfea da provjeri je li sve regularno. Nakon pregledavanja VAR snimke, Gräfe je nekako zaključio da je poljski napadač bio u nedozvoljenoj poziciji.

Na snimku su odmah reagirali navijači Bayerna na društvenim mrežama i žestoko se obrušili na glavnoga suca smatrajući da zaleđa nije bilo. A je li zaista Lewandowski bio u zaleđu, procijenite sami.

Linker
04. svibanj 2024 21:48