FOTOSTAND/RACOCHA/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Fotostand/racocha/imago Sportfotodienst/profimedia
SJAJAN POTEZ

VIDEO: Prekrasna asistencija Andreja Kramarića, pogledajte trenutak genijalnosti Vatrenog pa veliki preokret

Hrvatski reprezentativac bio je asistent u utakmici Mainza i Hoffenheima
Piše: SNObjavljeno: 13. travanj 2024. 16:59

U utakmici 29. kola Bundeslige između Mainza i Hoffenheima hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić upisao je lijepu asistenciju za prvi pogodak na utakmici.

U 19. minuti susreta Kramarić je primio loptu na lijevoj strani i odlično centrirao u sredinu, a na njegovu loptu sjajno je dotrčao Pavel Kadeřábek i zabio za vodstvo gostujuće momčadi.

Asistenciju Kramarića pogledajte OVDJE

image
FOTOSTAND/RACOCHA/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Fotostand/racocha/imago Sportfotodienst/profimedia

Hoffenheim je vodstvo držao sve do kraja prvog poluvremena, da bi u drugom dijelu domaćini u potpunosti preokrenuli rezultat. Prvo je Jonathan Burkardt u 47. minuti zabio za 1:1, dok je četiri minute kasnije Phillipp Mwene doveo Mainz u prednost. Pogodak za 3:1 postigao je Brajan Gruda, a pred kraj utakmice poentirao je i Karim Onisiwo za 4:1.

Stuttgart - Eintracht Frankfurt 3:0

Nogometaši Stuttgarta pobijedili su večeras Eintracht Frankfurt s 3-0 u utakmici 29. kola Bundeslige i ostali na trećem mjestu ljestvice.

Stuttgart je poveo u 11. minuti preko Gvinejca Serhioua Guirassya, kome je to čak 25. gol sezone, a šest minuta kasnije prednost je udvostručio Deniz Undav. Konačan rezultat postavio je Jamie Leveling u 37. minuti.

Stuttgart na trećem mjestu ljestvice ima 20 pobjeda i 63 boda, koliko ima i drugoplasirani Bayern München. Eintracht je u posljednje četiri utakmice osvojio dva boda i nakon sedmog poraza zauzima šesto mjesto na ljestvici sa 42 boda. (Hina)

Linker
24. travanj 2024 15:49