screenshot
LOPTE S OČIMA

VIDEO: SJAJNA PARTIJA BIVŠEG DINAMOVCA! MAJSTOR DIJELI LOPTE KAO NA TRACI Dvije fantastične asistencije Hrvata, Kovač i Bayern nastavili s pobjedama

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2018. 19:14

Bayern Leverkusen i Wolfsburg u ovim trenucima igraju utakmicu 2. kola njemačke Bundeslige, a bivšni nogometaš Dinama, Josip Brekalo ubilježio je dvije asistencije.

Domaćini su poveli u 24. minuti susreta, da bi Vukovi izjednačili rezultat u 36. fantastičnim pogotkom Gerhardta iz mrtvog kuta nakon sjajne asistencije Josipa Brekala.

Hrvatski je nogometaš uspio još jednu asistenciju u 60. minuti kada je idealnom loptom pronašao Steffena koji udarcem s desetak metara šalje još jednu loptu u mrežu domaćina.

Podsjećamo, hrvatski nogometaš Josip Brekalo izazvao je buru komentara i podijeljena mišljenja u njemačkoj javnosti svojom izjavom u vezi kapetanske trake s duginim bojama koju su pojedini njemački mediji prozvali homofobnom. Brekalo je odigrao cijeli susret, dok je branič Tin Jedvaj ostao na klupi za pričuve Leverkusena.

I Hoffenheim je protiv Freiburga bio u zaostatku (0-1) nakon prvog poluvremena, ali onda je proradio mađarski napadač Adám Szalai, koji golovima u 50. i 63. minuti donosi preokret, a pobjedu domaćina potvrdio je hrvatski napadač Andrej Kramarić. On je u sudačkoj nadoknadi (90+4) iz kontranapada pogodio prazan gol. Kramarić, koji se je oporavio od ozljede, igrao je od 44. minute.

Krilni napadač Ante Rebić još uvijek je ozlijeđen, a njegov Eintracht je u Frankfurtu izgubio od Werdera sa 1-2. Eintracht je od 32. minute imao igrača manje jer isključen branič Jetro Willems, ali je unatoč tome imao bod u rukama sve do šeste minute sudačke nadoknade kada je Milot Rashica iz slobodnog udarca donio pobjedu Werderu.

Bayern je prošao gostovanje u Stuttgartu, na koncu je bilo 3:0, a igrač utakmice je Leon Goretzka, ovoljetno pojačanje iz Schalkea. Postigao je jedan pogodak, a potom je i asistirao za drugi gol. Goretzka spada među najbolje mlade njemačke igrače, a Bayern ga je uzeo besplatno jer mu je istekao ugovor s Rudarima.

Niko Kovač tako je već nakon drugog kola zasjeo na vrh i očito je pohvatao sve konce, posebno mu može biti drago da je proradio Thomas Müller koji je bio strijelac i drugu utakmicu u nizu. Inače, Borna Sosa nije bio u konkurenciji za jučerašnji ogled.

------------------------------------------------------------

REZULTATI:

Hoffenheim 3 Szalai (50, 63), Kramarić (90+4)

Freiburg 1 Heintz (36)

- - -

Leverkusen 1 Bailey (24)

Wolfsburg 3 Özcan (36-ag), Weghorst (55), Steffen (60)

- - -

Eintracht Frankfurt 1 Haller (54-pen)

Werder Brêmen 2 Osako (20), Rashica (90+6)

- - -

Augsburg 1 M. Gregoritsch (12)

Mönchengladbach 1 Plea (68)

- - -

Nuernberg 1 Ishak (48)

Mainz 1 Mateta (25)

------------------------------------------------------------

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 05:42