Joshua Kimmich

 CHRISTOF STACHE Afp
KAKVA BOMBA

VIDEO: Trijumfalna noć Nike Kovača! O potezu superstara bruji nogometni svijet, pogledajte što je napravio

Bayern je prosuo dva boda na svom stadionu, ali situacija je mogla biti i puno gora.
Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 24. siječanj 2023. 22:43

Odigrane su četiri utakmice 17. kola Bundeslige, koja je tako stigla do polovice natjecanja. Bayern predvodi utrku, ali su zapravo bili blizu drugog poraza, no bomba superstara Kimmicha u posljednjoj minuti spriječila je goste iz Kölna u velikoj senzaciji.

>>> KIMMICHOVU BOMBU POGLEDAJTE OVDJE <<<

Odličnu partiju za goste odradio je Nikola Soldo, očistio je niz opasnih ubačaja, blokirao je tri udarca domaćina za koje je Stanišić ostao na klupi.

image

Joshua Kimmich

CHRISTOF STACHE Afp

Joško Gvardiol i suigrači iz Leipziga protutnjali su Gelsenkirchenom, fenjeraš je potopljen sa šest lopti u mreži uz sjajnu predstavu Danija Olma, dvostrukog asistenta te strijelca prekrasnog pogotka.

image

Dani Olmo i Timo Werner

INA FASSBENDER Afp

Andrej Kramarić spasio je Hoffenheim od domaćeg poraza protiv Stuttgarta. Hrvatski reprezentativac bio je dvostruki strijelac, prvo je doveo svoju momčad u vodstvo, a onda je u četvrtoj minuti nadoknade izjednačio na konačnih 2:2. S ove dvije egzekucije stigao je do petog gola ove sezone i ukupno 93. u Bundesligi. Borne Sose nije bilo u kadru gostiju, još uvijek ima problema s preponama.

>>> SVE POGOTKE POGLEDAJTE OVDJE <<<

image

Andrej Kramarić

HEIKO BECKER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Heiko Becker/imago Sportfotodienst/profimedia

Što pak reći za Wolfsburg, u dvije utakmice nastavka dvije pobjede uz 11:0 gol-razliku. Niko Kovač nije imao milosti prema Herthi u kojoj je započeo karijeru, Vukovi su na Olimpijskom stadionu ispalili petardu, Bartol Franjić zaigrao je od 78. minute za goste, Uremović je za domaće ušao na poluvremenu, u kojem je pak Šunjić zamijenjen.

image

Niko Kovač

RONNY HARTMANN Afp

Linker
27. travanj 2024 05:42