Arhiva

 TOM WELLER Dpa Picture-alliance Via Afp
PRAVA MAJSTORIJA

VIDEO: Vatreni zabio jedan od najljepših golova u karijeri, pogledajte savršen pogodak iz slobodnog udarca

Lijevi bek Vatrenih sjajno je izveo slobodan udarac s dvadesetak metara udaljenosti od suparničkog gola
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 18. veljača 2023. 17:43

U 21. kolu Bundeslige Stuttgart je na domaćem terenu s 3:0 deklasirao Köln, a najljepši trenutak na utakmici dogodio se u 59. minuti susreta, kada je hrvatski reprezentativac Borna Sosa postigao sjajan pogodak iz slobodnog udarca.

Momčad Bruna Labbadije povela je već u 9. minuti preko Diasa Gila, a vodstvo Stutgarta potom je povisio Sosa - i to na kakav način. Lijevi bek hrvatske nogometne reprezentacije izveo je slobodan udarac s dvadesetak metara udaljenosti od suparničkog gola. Udario je loptu unutrašnjim dijelom lijeve kopačke i preciznim je udarcem poslao u same rašlje. Kölnovog vratara Marvina Schwäbea učinio je potpuno nemoćnim, a Mercedes Benz Arenu bacio u trans. Konačnih 3:0 postavio je Tanguy Coulibaly u 74 minuti.

Sosin fantastični gol iz slobodnjaka pogledajte OVDJE.

Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, 25-godišnji Zagrepčanin zbog ozljede je propustio četiri prvenstvene utakmice za Stutgart, da bi u pretprošlom kolu odigrao svojih prvih 22 minute u novoj kalendarskoj godini. Prošlog vikenda je u okršaju s Freiburgom startao od prve minute i odigrao cijelu utakmicu, te upisao asistenciju, a sada je golčinom Kölnu potvrdio da se vraća u formu.

Linker
20. travanj 2024 09:38