Gabriel Vidović

 Screenshot (Twitter, Bayern)
IGRAČ ZA BUDUĆNOST

VIDEO: Velika objava iz Njemačke! Mladi hrvatski reprezentativac potpisao za Bayern do ljeta 2025. godine

‘Znam da je ovo mali korak, ali učinit ću sve što mogu da još dugo vremena provedem u ovome klubu‘
Piše: SNObjavljeno: 23. veljača 2022. 15:31

Zanimljive vijesti stižu nam iz Bavarske. Njemački nogometni gigant Bayern München potpisao je novi ugovor s velikim hrvatskim talentom Gabrielom Vidovićem.

Mladi napadač iz naše U-21 reprezentacije već je imao ugovor do ljeta 2023. godine, ali čelni ljudi Bayerna procijenili su kako se radi o igraču važnom za budućnost kluba pa su mu tako ove srijede produžili ugovor za dodatne dvije godine i tako jasno pokazali koliko na njega računaju.

"Gabrijel je tehnički vrlo talentiran igrač i netko tko stvara veliku prijetnju za gol suparnika. S nama je šest godina, iza njega su vrijedni treninzi u klupskom kampusu i sad je pred njim sljedeći korak među profesionalcima", rekao je sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić.

Oglasio se nakon potpisivanja ugovora i mladi Hrvat:

"Sretan sam zbog ukazanog povjerenja i zahvaljujem se svima u Bayernu na dosadašnjoj podršci. Znam da je ovo mali korak, ali učinit ću sve što mogu da još dugo vremena provedem u ovome klubu", poručio je Vidović koji je u Bayern stigao još tamo 2016. kada je napustio mlađu selekciju Augsburga.

Vidovićeva tržišna vrijendost prema Transfermarktu iznosi dva milijuna eura.

Linker
20. travanj 2024 15:24