Matthias Hangst/Getty Images / Getty Images
BORBA ZA LIGU PRVAKA

VIDEO: VELIKI OKRŠAJ BIVŠIH DINAMOVACA U BUNDESLIGI Kramarić ponovno majstorski zabio, Marko Pjaca ušao u drugom poluvremenu

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 17. veljača 2018. 21:37

U zadnjem nedjeljnom dvoboju 23. kola Bundeslige Schalke je u Gelsenkirchenu svladao Hoffenheim s 2-1, a jedini gol za goste dao je Andrej Kramarić.

Kramarić je pogodio glavom u 78. minuti, kada je Schalke vodio s 2-0 pogocima Thila Kehrera (11) i Breela Emboloa (36). Kramarić je to peti gol ove sezone, odigrao je cijelu utakmicu za Hoffenheim, dok je kod Schalkea Marko Pjaca ušao u 75. minuti.

Kramarić je i treću utakmicu u nizu bio je strijelac, zabio je ukupno četiri gola, ali za razliku od prethodne dva dvoboja, današnji pogodak protiv Schalkea njegovom Hoffenheimu nije donio ništa osim kozmetičkog smanjenja rezultata. Rudari su se s tri boda vratili u utrku za Ligom prvaka, koja je pak sve udaljenija od Sinsheima.

Schalke je bio bolji i odmah na početku pokazao svoje namjere, brzo su i poveli, činilo se i podebljali vodstvo, ali je video analizom pogodak Embola poništen. No, Švicarac je ipak zabio za 2:0 i od te 28. minute gosti su preuzeli inicijativu pokušavši se vratiti u susret. Međutim, osim gola Kramarića udarcem glavom u 78. minuti nisu pronašli put k mreži Fährmana.

Marko Pjaca odigrao je posljednjih 15 minuta za Rudare, a Kramarić je proveo svih 90 minuta na terenu za svoj šesti prvenstveni gol sezone.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
06. svibanj 2024 11:50