CHRISTOF STACHE Afp
SENZACIJA U NJEMAČKOJ

VIDEO: Veliki šok za Bayern! Bavarski div poveo, a onda je uslijedio preokret i ispadanje iz Kupa

Freiburg je u zadnjim sekundama zabio za 2:1 i tako Bayern izbacio iz natjecanja
Piše: SN/Gradimir DjukaricObjavljeno: 04. travanj 2023. 22:44

Senzacija u Munchenu! Bayern je pod Thomasom Tuchelom ispao iz utrke za jedan trofej nakon što je pred svome travnjaku poražen u četvrtfinalu Kupa. Freiburg je, za razliku od Borussije prije nekoliko dana, pokazao zube u Allianz areni i odbio pasti.

Poveo je Bayern u 19. preko Upamecana. Ništa neočekivano iako su se gosti bunili tražeći da se dosudi prekršaj u napadu francuskog braniča.

GOL BAYERNA ZA VODSTVO POGLEDAJTE OVDJE.

Nisu promijenili odluku suca, ali Freiburg se svejedno brzo vratio. Hofler je desetak minuta kasnije vratio utakmicu u rezultatski egal.

PRVI GOL FREIBURGA POGLEDAJTE OVDJE.

Bayernovi napadi nastavili su se u valovima, no bez promjene rezultata. A onda šok. Igrala se peta minuta sudačke nadoknade kada je Musiala igrao rukom u kaznenom prostoru. Holer je meč loptu hladnokrvno iskoristio. Samo minutu kasnije sviran je kraj utakmice. Josip Stanišić utakmicu je odgledao s klupe.

DRUGI GOL FREIBURGA POGLEDAJTE OVDJE.

Eintracht je u 93. sekunde izborio plasman u polufinale Kupa. Toliko im je trebalo da zabiju dva gola. Na prepad su srušili Union Berlin, u svega minutu i pol (u 11. i 12.) Randal Kolo Muani dva puta se upisao u strijelce, oba na asistenciju Gotzea. U 21. još jednom se zatresča mreža gostiju, no VAR je naknadno poništio pogodak Borrea koji je nešto kasnije pogodio okvir gola.

Kristijan Jakić odigrao je u redovima pobjedničke momčadi 90. minuta i, s obzirom da obrana Frankfurta protivniku nije dala puno toga, utakmicu odigrao jako dobro. S druge strane od prve do posljednje minute na terenu je bio Josip Juranović. A prema Sofascoreu bio je i najbolje ocijenjeni igrač Union Berlina.

Linker
29. travanj 2024 15:35