Andrej nastavlja oduševljavati
 AFP
POČEO JE LOV

Vijest dana za HR nogomet stiže iz Njemačke: Bayern je krenuo u lov na Kramarića, Braco vuče prvi potez?

Nakon što je Hrvat "pomeo" Bayern, dodatno je "uznemirio" tržište u Bundesligi...
Piše: SNObjavljeno: 30. rujan 2020. 21:17

Andrej Kramarić sjajno je ušao u novu sezonu, a nakon što je "pomeo" Bayern, tad to znači i jedna sasvim drugačija dimenzija, a koja uključuje i potencijalno - velike transfere.

"Kramarić je trenutačno najbolji igrač Bundeslige koji ne igra za Bayern ili Borussiju Dortmund", piše Focus i u opsežnoj analizi hvali Hrvata, te ga poput Lothara Matthäusa, gura prema Münchenu.

Oglasio se i Ivan Klasnić za Sky Sport koji također potvrđuje tu tezu.

"Kramarić ima kvalitetu za Bayern. S kvalitetom i karakterom tamo mu je definitivno i mjesto", kaže bivši hrvatski reprezentativac.

image
Ivan Klasnić iz vremena dok je nosio hrvatski dres
ROBERT BELOSEVIC/CROPIX

"Nije neka novost da Andrej igra sjajno, pa on već ima određeni kontinuitet. Ako ovako nastavi, sigurno se može usporediti s Lewandowskim. No on nije klasična špica, može biti koristan treneru u raznim rotacijama. Taj dečka jako malo treba za gol", dodao je 40-godišnji Ivan.

I nije dugo Bayern čekao. Prema Bildu, kontakt je ostvaren. Pitanje je ima li vremena detaljno pripremiti jedan potencijalno veliki transfer, a govori se i o 40 milijuna eura...

"Bayern je pokucao na vrata Hoffenheima", piše Bild i dodaju da je Braco (Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić) kontaktirao Kramarićevu agenciju početkom ovoga tjedna i tema razgovora je bila kako što prije dovesti Kramarića u Bayern.

Hrvatski reprezentativac je bio junak visoke pobjede od 4:1 u derbiju s Bayernom u kojem je s dva gola zapravo bio prvo ime susreta. Odličnu igru vatrenog nije propustio komentirati ni legenda Bayerna i njemačke reprezentacije Lothar Matthäus koji radi kao kolumnist Sky Sportsa.

"Pohvale Hansija Flicka na njegov račun prije nekoliko dana nisu bile slučajnost. Kramarić je zabio pet golova u prva dva kola, a tome je dodao i dva pogotka u Kupu. Definitivno ima potencijal za Bayern', napisao je Matthäus pa dodao:

"On, ne samo da bi bio idealna zamjena za Roberta Lewandowskog, već i za Thomasa Mullera".

Andrej je tema u Njemačkoj, definitivno...

Linker
30. travanj 2024 11:21