LLUIS GENE Afp
ČEKA SE TEK POTPIS

Xavi povukao prvi veliki potez od preuzimanja Barcelone! Vraća se legenda, čovjek koji je osvojio 23 trofeja

Xavi Hernandez povukao je prvi veliki potez od imenovanja za novog trenera Barcelone
Piše: SNObjavljeno: 12. studeni 2021. 16:04

Prema napisima španjolskih medija, dogovoren je povratak legendarnog Brazilca Danija Alvesa.

Marca, kao i svi relevantni španjolski mediji, navodi da je postignut osobni dogovor na relaciji Xavi-Alves i sada još preostaje dogovoriti detalje suradnje.

Alvesu je danas 38 godina, a bio je igrač Barcelone između 2008. i 2016. godine prije odlaska u Juventus. Kasnije je još igrao za PSG i Sao Paolo, dok je u dresu brazilske reprezentacije skupio 119. nastupa.

U dresu Barcelone Alves je osvojio 23 trofeja, među kojima su 6 naslova španjolskog prvaka i 3 Lige prvaka. Ukupno je u svim klubovima u kojima je igrao osvojio 43 trofeja.

Agüero o umirovljenju

Slavni argentinski napadač Barcelone Sergio Agüero (33) odlučio se oglasiti uslijed medijskih glasina kako razmišlja o mirovini zbog zdravstvenih problema.

Agüero je završio u bolnici zbog bolova u prsima tijekom utakmice protiv Alavesa prošlog mjeseca, a klub je kasnije objavio kako neće nastupati u sljedeća tri mjeseca dok se pomno motri njegovo stanje.

"S obzirom na glasine, kažem da pratim naputke klupskih liječnika. Obavljam testove, prolazim tretman i vidjet ćemo kako će se situacija razvijati kroz idućih 90 dana", rekao je Agüero koji je potpisao dvogodišnji ugovor za Barcelonu ovog ljeta.

image

Dani Alves

BAGU BLANCO Dppi Via Afp

Linker
06. svibanj 2024 04:25